A magyar reformok annyira működnek, hogy már nem először nézik egymást menekültnek a magyar állampolgárok. Most egy paksi kirándulást rontott el a migráns-para – írta a Sonline.hu.

Bőszénfa polgármestere, Nyitrai István úgy gondolta, megjutalmazza szorgalmasan dolgozó közmunkásait, ezért huszonnégy emberét kívánta megajándékozni egy úttal.

A közeli lakótelep mellett parkoltunk le a két kisbusszal, s bár tudtak előbb fogadni a vendéglátóhelyen, így is maradt egy félórás szabadidőnk. Alig telt el két-három perc, amikor megjelent egy járőrkocsi két fiatal rendőrrel, akik látva a Darányi Ignác Terv feliratú matricánkat a buszon, mindjárt mosolyogva, barátságosan mondták el, miért jöttek

- mondta a településvezető.

Bár a rendőrök mindenkit igazoltattak – beleértve a buszsofőröket is – kedvesen elmagyarázták, hogy lakossági bejelentés érkezett, hogy migránsok vannak a lakótelep parkjában, legalábbis annak hitték a bőszénfaiakat.

Egy kicsit azért bántott minket a történet, keserű volt a szánk íze, hiszen a fiúk és a lányok is keményen dolgoztak egész évben, s bennünk motoszkált, hogy úgy látszik, olyan időket élünk, hogy mindenki mindenkit feljelent, de szerencsére a kirándulás hangulatát mindez nem törte meg. Hazafelé már ugrattuk is egymást a történtekkel

- tette hozzá Nyitrai.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hála a qrbáni propagandagépezetnek...ide jutottunk.
emerencia
@Hellcat: Azért jó is van ebben a történetben. Ha ez a rosszindulatú feljelentés nem következik be, sosem tudtuk volna meg, hogy Bőszénfa polgármestere, Nyitrai István ezzel a gesztussal legalább megpróbál ember maradni abban az embertelenségben, ahol nyomorbérért, csökkentett jogokkal, normál munkaszerződés helyett közmunkásként dolgoztatnak embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.