Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma, pont itt, pont ilyen körülmények között bukásról beszélni? Nevetséges feltételezés. Irigység, rosszindulat, hazaárulás. A kormánypárt népszerűsége növekszik, az Unióban hajlandóak végre a miniszterelnök úrba komolyan is belerúgni, amit itthon a propaganda úgy állít be, hogy odafigyelnek rá és üdítő kivételként, jó úton jár. Mi több, lelkes követői is akadnak szép számban és nagy titokban már ő az Európai Unió legmeghatározóbb személyisége. A haditudósítások tele vannak jobbnál jobb hírekkel. Csapataink megállíthatatlanul törnek előre, az ellenség sorra adja fel állásait és fejvesztve menekül. A mi miniszterelnökünknek mindig, mindenben igaza van. Ez azért számomra kissé gyanús.

Forrás: nemgogol.blog.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tényfeltáró
A bukás mindig a legváratlanabb pillanatokban szokott bekövetkezni. Benne van a pakliban.
Freewolf
@Tényfeltáró: Merkel mutti ki is húzta a pakliból a bukás kártyát!
spu00
Valami nem stimmel.O.V már januárban megmondta, hogy komoly migrációra kell számítani, ennek eredménye lett, a plakát háború. Hogy ezt ki miként fogadta, az más kérdés, de annyi eredménye lett, hogy a hazai baloldal feljelentette az EU-nál. Ezt követte egy EU-s parlamenti meghallgatás, melyet O.V nagyon jól abszolválta, de itt is személykedésbe fulladt az egész, s a migráció, mint olyan nekik nem volt téma. S mi lett belőle, csak rajtunk keresztül 400 ezer emberke jött át.10 hónap alatt nem tudtak egy értelmes együttes mondatot sem szerkeszteni. A V4-k 2 nap alatt megegyeztek. O.V megígérte, s meg is csinálta a kerítést, s már látható az eredménye.Bukás jelenleg két helyen látszik Ausztriában és Németországban. Nem az újságokat, hanem az állampolgári véleményeket kell olvasni. Vagy a CDU-CSU képviselőket hallgatni. Nem egy két ember nyílatkozott, hanem 150-200..Ezek egy kicsit mérvadóbbak, mint a fenti cikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.