Az anya azt tervezte, hogy inkubátorban hagyja a picit, de végül brutálisan bántalmazta a kislányt. A bíróság szerint nincs szó "különös kegyetlenségről". A nő szabadlábon várhatja a másodfokú tárgyalást. Hat és fél év börtönre ítélt a Kecskeméti Törvényszék kedden egy kecskeméti nőt, aki meg akarta ölni újszülött kislányát 2014 novemberében. A bíróság szerint – eltérően a vádirattól – az anya nem különös kegyetlenséggel követte el a bűncselekményt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész ugyanis súlyosításért fellebbezett. A nőt ezzel együtt kiengedték az előzetes letartóztatásból, így szabadlábon várja a másodfokú tárgyalást. Az ügyész emiatt is fellebbezést nyújtott be. Az ítélet szerint a 25 éves nő hat kiskorú gyereket nevelt férjével, rendkívül nehéz anyagi körülmények között. 2014 nyarán ismét teherbe esett, de ekkor már nem volt lehetősége arra, hogy elvetesse a babát. A nő 2014. november 26-án, az udvari vécében szülte meg a kisbabát. Elvágta a köldökzsinórt majd kivette az...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ennek a gyereknek pedig ha felnő és az anyja megöregszik kötelessége lesz az öreg szülőanyját eltartani???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Freewolf: 13:15 Kezdheted a "meglepődést"...
Freewolf
@eszegfu: Világos! Elhiszem, ha Te mondod!
Csizmás Kond
@Horizont: ..mostanában egyre idegesebb vagy...:))
Csizmás Kond
@Horizont: Ki hogy veszi. Nem bántottalak és főleg nem rosszindulatból...a többi meg felfogás kérdése...de kezelhető akár pilulákkal is...:)
Csizmás Kond
@Horizont: sokmindenre, pl arra is többek között, hogy amikor a Petrás ügyben védeni próbáltam te lehülyéztél...most azt aki ezt a nőt védi márpedig törvényesen azt meg sem említed...
...de itt be szeretném fejezni a vitát...ami nem azt jelenti, hogy többé nem kritizállak hanem azt hogy csak itt nem...:)
...és ha tényleg nem szűnik a ideg, pilula...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.