A Miniszterelnökséget vezető miniszter ismét szokatlanul őszintén beszélt - ezúttal a Parlament mezőgazdasági bizottságának ellenőrző albizottságának keddi ülésén.

Lázár az alábbival megnyilatkozással próbálta védeni a földek privatizációját:

Eladtuk az összes mezőgazdasági cégünket, rég túl vagyunk a gazdálkodáson. Nem csinálja a magyar állam. Miért? Mert nem tudott gazdálkodni. Mert szétlopták, ellopták és szétcsalták az állami mezőgazdaság cégeket.

Kinek kell ez a világ? Nem hiszem, hogy bármelyikük is ezt akarja, hogy ezen a pár százezer hektárom elkezdjünk gazdálkodni, és amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét.

Arról viszont nincs információnk, hogy esetleg egy olyan forgatókönyv is a miniszter eszébe jutott-e, melyben megakadályozzák, hogy a menedzsmentek lopjanak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Megcsípte a cecelégy?? Holnap majd megmagyarázza, hogy nem úgy mondta ahogy mondta , mert csak kiragadták a szövegkörnyezetéből ezt az egészet stb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@bakegya: A legyet röptében, egy kanyiló haszonért, vagy ellopható közvagyonért... Amúgy jelzés értékű, hogy szaporodnak a megvilágosodott fidesznyikek. Megdöbbentő, mennyire megnyílnak, megokosodnak a hivatal és kegyvesztéstől pl. a búbosbankás hivatalvezetőjéről elhíresült környezetvédő, de lehet, hogy Lázár is az új arcát mutatja.
1magyar
Ez a nagy baj, hogy aki a hatalomhoz jut enyves, ragadós lesz a keze majdnem mindnek.
Fradigege
A kijelentése után egyből őrizetbe kellett volna venni. Aztán csacsogja el a neveket. Mi az, hogy nem tett eddig feljelentést?! Bűzlik az egész büdös bogár fészek.
eugen4402
Semmi nem számít, a lényeg a népszerűség megtartása. Olyasmit kell mondani, ami tetszik a tömegnek. A szó elszáll, az ember meg "lépik egyet" a ranglétrán felfelé...
JAJMÁR
Meg kellene akadályozni a "földrablást", ez az ország érdeke, de csak úgy lehetséges, ha tényleg összefog a nép! Egy kicsit "fontosabb", mint az internetadó.
Úgy általában h@lyeség, ha valaki előre tudja, hogy mindenét ellopják, és nem védi meg, csak siránkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.