Az állami tulajdonú mezőgazdaság cégeket azért kellett eladni Lázár János szerint, mert az állam nem tudott jól gazdálkodni. A kancelláriaminiszter szerint ha léteznének még ilyen vállalatok, azt a fideszes menedzsment is szétlopná.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes, hogy rogantonyo kinevezese az uj kabinetiroda felallitasa milyen gyorsan kihozta az igazmobdast lezerjankobol...
De legalabb elismeri, hogy MEG AZT IS ellopnak a fideszesek...

Alig varom, hogy valamelyik troll elmagyarazza nekem, hogy lezrjani nem is ezt akarta mondani, hiszen a fideSSben mindenki elsoaldozo, szuz, es a lopasrol mar a Tizparancsolatban leszokott...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@sentinel216: Mondd, lezerjanko nem fel attol, hogy a sajat partja kirugja? Akkor mit csinal majd? Felcsap kiralynak, vagy a Legfobb Zsarolonak? (Mert hogy rengeteget tud, az tuti, amilyen sunyi, biztosan mindenkirol megvan a kis dosszieja...)
sentinel216
@karma1: Jani úgy gondolja - talán joggal -, hogy neki is tarsolyában a marsallbot. Valószínű közelről látja a kedves vezető mentális állapotát, ösztönösen érzi a nép többségének - egyenlőre - csendes ellenállását a NER - rel szemben. Arra számít, hogy a köpcös megbukik, ő pedig átveszi a trónt.
karma1
@sentinel216: Ez lenne a "csoborbol vodorbe" tipikus esete, valamint "az Isten mentsen tole" allapote is...:o(((
Jankó123
Egyre kevesebb az ellopható suska, az "éhesek" is nagyon elburjánzottak. Ennek az lesz a következménye, hogy először csak kikezdik egymást, majd a falka tagjai rákapnak a kannibalizmusra!
:-)))
aremy
hát ez így nem igaz mert ti fideszesek Raboltok!!
1magyar
Lázár jól ismeri a vezető embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.