Köztudott, hogy a magyar vezető politikusok külföldi elit kórházakba járnak, így személyes tapasztalatuk nem nagyon lehet arról, mit műveltek az elmúlt években az egészségüggyel.

Ezért fontos, hogy közreadjuk, a lehető legtöbb embernek megmutassuk azokat a képeket, melyek dokumentálják ezt a döbbenetes és vérlázító felelőtlenséget, mely ide juttatta a magyar egészségügyet.

Kirohad az ajtó, mállik a vakolat a Szent János Kórházban

Ezt a fotót olvasónk, Kerka küldte be. Mint írja, a minap a Szent János Kórházban járt, ezt látta, lefotózta. Különösebb kommentár nem kell hozzá, a kép önmagáért beszél.

Levelében azt kérdi: Kell-e nekünk a sok stadion, vagy inkább működő kórházakra lenne szükség?

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bátor kisjany vagy, KERKA, koszi, hogy feltetted, de azt hiszem, süket fülekre es vak szemekre találsz ha valaki kompetens véleményét várod, olyan sűrű kussban fognak maradni, ahogy illik. Sajnos a barátnőmnek 2 hete volt ott olyan élménye ami leginkább egy horrorba illene. Csak remélni tudom, hogy Te nem szorulsz ennek a korhaznak a " szolgaltatasaira"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@Csizmás Kond: Nem, nem szeretem a focit!
Ezt írtad:".egyre jobban imádom a magányt"
Stadionjaink lelátói elég hézagosak, szinte magányosnak érezhetjük magunkat benne...
Tudom nem erről szól a cikk, csak addig míg egy kórház így néz ki, talán még sem stadionokat kellene építeni. Amikben érdektelenség miatt üresek a lelátók, és ráfizetésesek.
Mi a helyzet a buszmegállós cikkel?
Csizmás Kond
@zöldszem: ...na nem annyira hogy remetének álljak...:)
a stadion és a kórház hát nem is tudom...azok soha nem egy alapból voltak finanszírozva.
A buszmegállós videó szerintem egy keresett téma. Szerintem ott járt busz és állt is meg csak az útszabályzással fölöslegessé vált de valaki valamiért felújította vagyis az útügy és a közlekedésiek nem egyeztettek.
zöldszem
@Csizmás Kond: Megnyugodtam!-:)Nincs szó arról, hogy füled-farkad behúzod, kardodat a hüvelybe dugod-:))) Továbbra is hadonászol...
Csizmás Kond
@zöldszem: ...csak ha nem lehet elkerülni...:)
enslaved
@KERKA: Rendben, nem olvastam, ki küldte be.
enslaved
@Aki Én: Ne majmozz, te nyomi. Nem láttam, hogy ki küldte, csak most. Egyébként meg 2010 óta van ilyen állapotban, gondolom én...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.