A Bama.hu úgy tudja, hogy a Terrorelhárítási Központ tagjainak komplett szinteket bérelnek ki.

Harkányban három hotelben is laknak TEK-esek, közel háromszázötvenen. De speciális alakulatokat szállásoltak el egy siklósi és egy Drávához közeli panzióban is.

A lap úgy tudja, hogy máshol is szerettek volna szobákat foglalni, de mivel legalább márciusig maradnának, a hotel nem tudta biztosítani a kért szobaszámot az előfoglalások miatt.

A siklósi általános iskola tornacsarnokában is alszanak katonák, kb. százötvenen, az udvarra mobil vécéket, zuhanyzókat telepítettek. Az étkeztetésre külön megállapodás szól. A felsősök a gimnázium csarnokát használják.

Az Index írt arról, hogy a határ menti településeken szeptember közepén alig lehetett szálláshoz jutni, s a rendőrség szeptember 9–22. között 19 231 vendégéjszakát foglalt le. Több településen a katonák és rendőrök pluszforgalmat hoztak a boltoknak, vendéglátó- egységeknek és trafikoknak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miért nem veszik meg nekik az egész szállodát, vagy iskolát ??
Csak egy telcsi Matelcsynek, s máris a sajátukban pihenik ki
az egész heti " Kemény munkát ! " Arra azért kiváncsi lennék,
hogy mennyibe kerül a 19231 " vendégéjszaka ", lehet hogy a
prostik inkluziv szolgáltatás ...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
nagyon öreg vagyok ahhoz, hogy megértsem, ha mindenkit továbbküldünk külföld felé - mert nekünk nem kell egyetlen migráns sem -, akkor minek oda a TEK ?
dömdödöm
@justhpeter: A tek azért kell hogy fellépjen fegyvertelenek és gyerekek ellen akik veszélyeztetik az ország szuverenítását :-( , lehetnek közöttük terrorista sejtek tagjai azért vannak odavezényelve . Végre azt csinálják amire kitalálták és megszevezték őket és nem a Magyart baxtatják pitiáner büncselekményért jegy nélkül utazásért vagy nem a kurva tanyákat üldözik a kitaró cigánystricikkel . Ennyi !
mate03
@KERKA: A TEK szállodában! A kerítést építő katonák,meg istállóban alszanak!Hogy van ez!?
Lepényleső
A világban ily akciókhoz zárt táborokat létesítenek,fegyveres védelemmel. Na igen,ez
Magyarország. A játékmackójukat magukkal vihették-e?
KERKA
@mate03: Valahogy úgy, mint a dunai árvíznél volt! a töltésen dolgozók robotoltak vitték a homokzsákokat, a TEK-nek meg helikopterrel hozták a cocacolát, meg a napolajat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.