A most előzetes letartóztatásban lévő Galambos Lajost anno beszervezték III/III-as ügynöknek. A hír nem új keletű, a zenészről szóló, "A Dáridó, és ami mögötte van" című könyvből mazsolázta ki a Blikk.

Így írt róla a lap:

Bár Lajcsit is behívták sorkatonai szolgálatra (...), ám addigra dübörgött a lakodalmaskazett-biznisz, már saját cége volt, illetve az öccsével közös kiadója. A bakaélet igencsak könnyű volt Lajcsi számára, mert a kiképzés fáradságos időszakát némi családi hátszéllel a gyengélkedőn tölthette, majd hamar fújta a katonazenekarban, amit éppen akkor hívtak meg az akkori Nyugat-Németországba egy fesztiválra. Indulás előtt Lajcsit behívták a III/III-as ügyosztályra, hogy kicsit megpuhítsák. A Dáridó, és ami mögötte van című kötet szerint Lajcsi első ügynöki munkája csak csomagszállítás volt, aztán bízták volna meg a nehezével. Csakhogy nem fűlött a foga a feladathoz.

A történet azzal folytatódott, hogy Lajcsi apjával azt találta ki, hogy azt mondják: ha a zenész sokat iszik, mindent kifecseg, Németországban pedig sok a sör. Végül Lajcsi kiutazhatott a nyugati fesztiválra és jelentenie sem kellett, pedig útlevele bevonásával is megfenyegették.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Előre szólok, ha megírja valamelyik diliportál, hogy Lajcsi tagja az ISIS-nek, és ráérő idejében szívesen fejez le keresztényeket, én felborzolom a hajam és sikítok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
82 és 88 között én is jártam ki Nszk-ba és Belgiumba , kiváncsi lennék jelentett e valaki ,
és ha igen ki és mit ?
kisangyalom13
Tizével ezelőtt épült lakóparkban hány titkosszolgálat embere lakik, erről miért nem írnak az újságíró oknyomozók?
Szolgáltatok, hogyan segítik a titkosszolgálat munkatársait? Magyarországon hányan használnak villanyóra rejtett kikapcsolásával villanyfűtést?
solidedge
Elszörnyedünk a 3/3-as esteken. Pedig a kormány most is fenntart ilyen intézményt. Anonim emberek ülnek a képrogram mögött és árgus szemmel figyelik számítógépünket, mobilunkat.
Lepényleső
Csak nem a tartótiszt piszkálta meg,s lett ami lett?
mate03
@solidedge: Nem is tudod mekkora igazságot írtál! Gratulálok.
herczeg0210
Ebből a Lajcsiból minden napra jut egy kicsi. Egyik nap sír a meghatottságtól, másik nap nem viseli jól a börtönt, aztán ügynök lesz. Várom a holnapi marhaságot, hogy éppen mi történt? Talán nem kellett volna lehetőséget adni az előzetesre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.