Göncz Árpád és Hofi Géza

Nagy emberek találkozásának emberi pillanata: Göncz Árpád és Hofi Géza a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét keresik a vörös szőnyegen, miután az a Hofinak való átadás után leesett. A videón Hofi visszaemlékezését hallhatjátok!Ne feledjétek: este 6-kor, a Kossuth téren, egy szál virággal emlékezzünk méltóságteljesen Göncz Árpádra, köztársaságunk első elnökére, mindannyiunk Árpi bácsijára. https://www.facebook.com/events/721519247980698/

Posted by Egymillióan a magyar sajtószabadságért on 2015. október 7.

A napokban Göncz Árpádra, Magyarország legszeretettebb köztársasági elnökére emlékezik az ország. Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal egy igazán szívmelengető felvételt túrt elő.

Mint írták:

Nagy emberek találkozásának emberi pillanata: Göncz Árpád és Hofi Géza a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét keresik a vörös szőnyegen, miután az a Hofinak való átadás után leesett. A videón Hofi visszaemlékezését hallhatjátok!

Göncz Árpád tiszteletére egyébként ma 18.00-tól a Kossuth téren fognak csendes megemlékezést tartani.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nagyon helyesek, ahogy szinte tanácstalanul próbálják megtalálni a kitüntetést... Jó a kép és mellé Hofi "kommentárja"!:))) Köszönöm a felvételek megtalálóinak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@mate03: Én már 2 napja Hofit hallgatom és nézegetem Amaramaistana tegnap 17:08-kor feltett linkjét a Göncz Alapitványról... nagyon jó régi és ujabb fotók vannak! Komolyan mondom Göncz Árpád mindegyiken fess (a rászabott öltönyben) mosolygós, közvetlen... bizonyára neki is voltak testőrei, de én még a tömegben sem fedeztem fel egyet sem.
volvós
@eszegfu: 10:03

Árpi bácsinak nem is kellett, hogy mellette loholjon a " testör ",
Öt mindenki szerette, és boldog lehetett az, ak közvetlen
közelébe tartózkodhatott !!! Bezzeg O.V. golyóálló mellényben
lép fel a söröshordóra, a mellette elengedhetetlen személyi
" testöre " - havasibercike kisasszonnyal.- :-)))
mate03
@eszegfu: Én is végignéztem,Valóban jóképű srác volt,valahogy úgy éreztem,hogy tudja viselni a ruhát! Magyarul.elegáns volt.
eszegfu
@mate03: 14:46 Örülök, hogy Neked is ez a véleményed! Ő sem volt magas, nagy termetü... szinte ahány kormányfőnél, királynál járt, mindenkinél legalább 1 fejjel alacsonyabb volt, sőt ő is pocakosodott... mégis tudta "viselni" a ruháit!
mate03
@eszegfu:Azt hiszem ez csak nevelés kérdése! Biztos hogy nem látta az édesapját,zsebre dugott kézzel beszélgetni! Még a hasa sem világított ki az ing gombnál!
evacica
Sok politikus tanulhatna tőle, emberséget, tisztességet, szerénységet, Neki nem kellett tiszteletet kérni, ő kiérdemelte.Sok ilyen emberre és politikusra lenne szüksége Magyarországnak mint ő volt!Hiányozni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.