Rendőrök érkeztek a Liga Szakszervezetek és tagszervezete, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) székházába – közölte szerdán több hírportál. A Liga Szakszervezetek honlapján tudatta: A VDSZSZ Szövetség és a VDSZSZ Szolidaritás ügyében indított nyomozás keretében érkeztek nyomozók a székházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy a BRFK "egy hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás keretében hajtott végre nyomozási cselekményeket".

Leszögezték: az üggyel kapcsolatban bővebb információt nem áll módukban adni; így az sem derült ki, hogy az ügynek van-e gyanúsítottja.

A Blikk.hu azt írta: fegyveres rendőrök érkeztek reggel a székházhoz; jegyzőkönyvbe vették a dokumentumokat, amiket az irodákban találtak, és – információik szerint – a számítógépeket is átvizsgálták.

Az index.hu információi szerint a nyomozók a VDSZSZ és a Liga dokumentumaiért érkeztek a helyszínre. A portál is említ fegyveres rendőröket, arról nincs információjuk, hogy bárkit őrizetbe vettek volna.

Felidézték: a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetében a nyár óta mennek a vizsgálatok a 25 év után leváltott elnök, Gaskó István állítólagos tisztázatlan, illetve gyanús költekezései miatt.

A Liga Szakszervezetek a szerdai rendőri intézkedéssel kapcsolatban azt írta: a VDSZSZ Szövetség és a Liga Szakszervezetek munkatársai és tisztségviselői mindenben együttműködtek a hatósággal.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jó sokáig tartott, amíg odaértek, hagytak neki időt
a gazemberségek eltüntetésére !
Ez egy szoci esetében már előzetes letartóztatást eredményezett volna !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Ha jól emlékszem valami Doncsó nevezetű fütyi, a számvevőszéknél)))))))
Főlökött
"Gaskó István új felesége papíron még Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnökének neje volt, amikor a Liga elnöke előnászútra vitte Olaszországba. Gaskót azzal vádolják, hogy szakszervezeti pénzen üdültette az asszonyt.

A Liga Szakszervezetek elnöke feleségül is vette Soós Ilonát, de a nő papíron még Dancsó felesége volt, amikor Gaskó három évvel ezelőtt előnászútra vitte Olaszországba – a Gaskót mostanában támadó Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) vezetése szerint ráadásul a szervezet pénzén utaztak.

Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke fel is jelentette Gaskót azért, mert új felesége cégével, a Juvenalis-Oros Kft.-vel szerződött a Liga nevében. A nő akkor már a Liga-vezér Gaskó felesége volt. Az ügyben a XIV.-XVI. kerületi ügyészség nyomozást rendelt el költségvetési csalás gyanújával. Az eljárást a NAV bűnügyi igazgatósága folytatja le."

A yard pedig nem szedett szét semmit, vélelmezem házkutattak és lefoglaltak bizonyítékokat.
human
@Főlökött: @papa.49: Azt mondjátok, hogy csak NŐ ÜGY az egész? Nem hiszem el, hogy ide jutott ez az ország.
papa.49
@human: Elhiheted hogy ez a mozgató rugója az egésznek))))))))
wagabund
nőügy miatt nem szoktak politikai bosszút állni...ez egy fura betyárbcsületbeli dolog...mondhatni íratlan törvény kis hazánk politikai életében...a muff az szent, és sérthetetlen... ( ismerem a mondást: keresd a nőt! ..de ez most ne játszik..szerintem)
asszem más lehet a máz alatt...most kapargatják..
Főlökött
@human: Nyugodj meg, nem csak nőügy ! Avagy vegyél be egy Viagrát - Cavongtonnal, az utóbbit csakis azért, hogy ne feledd el, miért is vetted be az előzőt !:))))))))

Igaz a kiindulópontja az lenne, de azért van itt más is a háttérben. Akit érint negatívan, az borítja a bilit, akármennyire van telítődve, mert számára mind1, még nem jöttünk rá ?
Ezek csak a kicsik, a nagyok pedig igencsak el vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.