A magyar külügy lépései és vezetőinek éretlensége is tehetnek arról, hogy a migrációs válság kitörése óta a magyar–szerb és a magyar–horvát viszonyt „kamaszfiúk kakaskodása” jellemzi – erről is beszélt az MNO-nak adott interjújában Nikowitz Oszkár korábbi belgrádi nagykövet. Az egykori diplomata úgy látja, hogy a politikai korrektség mantrája mérgezi a diplomáciát is, a valódi problémák megbeszélése helyett ugyanis előszeretettel ütjük egymás hátára a klisékészletből elővett megbélyegző és kioktató jelzőket.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem olvastam végig sajnos úgy feléig bírtam . A Magyar -Szerb -Horváth- Magyar - AUS
migráns áradat terelésére azért volt szükség hogy a fővárosról ( Budapest ) levegyék a kezelhetetlen terhelést . Atz hogy ezt miért nem lehetett kommunikálni azt nem értem .
biztos volt oka .:-(((((((((((((((((((
soljanka
Az nem lenne baj, hogy 30-as fiatalemberek helyzetbe jutnak. Nem hiszem, hogy nyugdíjas korú embereknek kellene irányítaniuk az országot.
A gond az, hogy a hogy a haverok, foci partnerek kerültek pozícióba, mindenféle szaktudás nélkül. És sajnos minden következmény nélkül.
A fiatalokra szükség van! Csak nem ilyen kiválasztásos módszerrel.
Szerintem nagyon sok harmincas, értékes, tehetséges ember van. Igaz, egyre többen inkább külföldön, de pont azért, mert otthon nem kapnak lehetőséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.