Az új kormányban „nem lesz dáridó” – harangozta be Orbán Viktor öt évvel ezelőtt a csúcsminisztériumi rendszert és a tervezett létszámleépítést. Az ígéretből semmi nem lett, a minisztériumokban ma csaknem ezerkétszázzal többen dolgoznak, mint Bajnai Gordon idején. „Az új rendszerbe sem a rangkórság, sem kormányzati dáridó nem fér bele” – közölte az új minisztériumi struktúra 2010-es bemutatásakor a kormányfő. Orbán Viktor akkor azt ígérte, hogy jön a bürokrácialeépítés, jó ha feleannyi emberrel fognak dolgozni. Ám az öt évvel ezelőtti fogadkozás hamar érvényét vesztette: közel feleannyi lett ugyan a minisztérium, de megugrott az államtitkárok és helyetteseik száma.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mondjon valaki bármit, aminek még nem mondta az ellenkezőjét ez az alak.
hetöndöe
Erre varrjatok gombot idióta fidióták.
Azt is csak halkan kérdezném,mi is van a százmilliókért létrehozott "nemzeti" mobilszolgáltatóval?
5000 katona hiányzik a létszámból,mert elüldözték őket ezek az agyaroggyant fidesznyikek de azért stadionra most is van pénz.
Ha már egyszer annyira megszerveztétek a migránsoktól való rettegést,akkor talán nem a belügyre és a honvédségre kéne tolni a lét a falábú focistáink helyett?
justhpeter
Sok jó ember kis helyen is elfér. A rengeteg ember még kisebben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.