A nemzetpolitika nem kerülne a hírekbe, ha a közmédia nem segítené megjelenését – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Székesfehérváron, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Kós Károly Kollégiuma által szervezett külhoni tudósítók találkozóján.

Potápi Árpád János rámutatott: a nemzetpolitika a politika egyik olyan területe, amelyről sokat nem hallanának az emberek, ha csak kereskedelmi csatornák léteznének.

A nemzetpolitika nélkül, pártoktól és kormányoktól függetlenül, egységes magyar nemzetről sem lehet beszélni – jelentette ki. Megjegyezte, hogy a média köti össze a magyar nemzetet Sydneytől Kolozsvárig.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nemzetpolitikai stratégia 110 old. + ennek a végrehajtása 79 old... de nekem elegendő volt az 1 oldalas bevezető! Valami ilyesmi: A magyar nemzet határok feletti összetartozása, a nemzet boldogulása, csak közös erővel lehet... ennek a cselekvésnek a rendszerét foglalja össze a Magyar Nemzetpolitika.( Véletlenül nem Kósa volt, aki "kutatta" az Ujzélandi magyarságot? Meg nem Szili Katalin ebben a témában valami miniszteri biztos havi majd 1 millió Ft-ért?) Gyakorlatilag ez főképpen a külhoni magyarok összefogásáról szól... mintha az itthon lévő magyarokra ez nem is vonatkozna... én ezt gondolom, ahogy "végiglapostam" és beleolvastam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Mi az a " közmédia ". Semmilyen közmédiás műsort nem nézek, és nem halgatok. Még jó, hogy a netten tudok tájékozódni.
karma1
@eszegfu: És képzeld én még most is itt állok kosa által felfedezetlenul, akkor most én nem is vagyok még magyar se? És ez a megállapítás mennyibe került az otthoni adófizetőknek?
eszegfu
@karma1: Ne keseregj! A külhoni magyarokat előbb-utóbb "felfedezik"...:)) Egyébként erre a programra 17,6 milliárd Ft-ot irányoztak elő.
karma1
@eszegfu: En a terkepen sem vagyok, tehat nem is talalhatnak meg, hihi...:o))

Amellett ezt a rengeteg penzt majd jol elkoltik Aucklandban egy AC/DC koncerten - erre van eszuk...:o(((
eszegfu
@karma1: Pedig hidd el: keresett Téged is Kósa!:))) De ami késik, nem mulik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.