Ami nem akkora baj, tekintve, hogy ez gyakorlatilag újságírókon kívül senkit nem is érdekel. Ebből a feloldhatatlannak tűnő helyzetből csinált ma remek sajtóperformanszt Tóbiás József, aki viszont úgy gondolja, hogy a Fideszt érdekelheti, mit akarnak a szocialisták. 50 százalékos béremelést akarnak, mit akarnak, követelnek a közalkalmazottaknak! Most, ellenzékben. Bármi áron, akár a kormányzás árán is! Ennél tényleg már csak egy bizarrabb lenne, ha a Fidesz holnap bejelentené: jó, legyen.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
kepkezelo.com/images/pzzvp5h3f2plmr25l8m9.jpg
Mocskos poharakba
nem érdemes tiszta vizet önteni.
/Balla D. Károly/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
Lassan elkönyvelhetné már az összes pártocska, hogy a Fidesz mellett labdába sem rúghatnak.
világlátó
@solidedge: De mi lesz velünk 2018.-ban?Nem kellene valami rejtett válogatást végezni városaink, falvaink lakossága körében? Ugye nem gondolhatja senki komolyan, hogy nem tudunk előállni 200 - 300 derék, becsületes, képzett, az emberek körében természetes módon kiválasztódott embert, nőt és férfiút?
Talán még az sem baj, ha valamely jelenlegi pártnak a szimpatizánsa, ha azt egyszerű szavakkal meg is tudja indokolni.
A levitézlett emberek és pártjaik talán menjenek vidékre, tanuljanak valami mesterséget, éljenek meg ahogy tudnak, ahogy sokan mások, akikről eddig nem vettek tudomást.
Az ország helye, pozíciója Európában adott.Nem mintha nem lehetne jobb helyzetbe pozicionálni.Az ország adottságai, aktuális gazdasági helyzete ugyancsak adottságok, de vannak lehetőségeink is.Vissza kell térni a demokratikus köztársaság legjobb formációjához, a modern kapitalizmus mások által már kitaposott módszereihez, ehhez új és valódi Alkotmány kell.Minden, eddig összelapátolt és az uralkodó egypárt érdekeihez igazított ezernyi törvényt és kormányrendeletet ki kell rostálni és demokratikus parlamenti pártok közösen megfogalmazott és széleskörű vitára bocsájtott, majd kijavítás után elfogadott törvényeket kell alkotni. Békét, és építő munkát kell teremteni az országban, végre.
vukkocska
A nem akarásnak nem a nyögés a vége, hanem az az objektív helyzet, hogy reális esélye sincs arra, hogy kormányozzon. S ha csípőből akar tüzelni a demokratikus ellenzékre azzal, hogy ő a legerősebb ellenzéki párt, csak tovább süllyeszti a hajóját. Bizakodjunk, hogy lesz olyan összetartó az ellenzék és annyira nagyvonalú, hogy nem a posztokért fog menni a harc, hanem valójában azért, hogy a Fidesz kormány végre le legyen váltva.
papa.49
@Mirabilis: Végül is igazad van, nincs egy valóban vezetni képes pacák se a mszp. ben, tulajdonképp bármennyire is furcsa a Horn, meg a Kovács voltak az utolsók akik még összetudták tartani, fogni a pártjukat, azóta meg hol csendesebb, hol zajosabb hanyatlás van jelen)))))))))
Lepényleső
Se ők,akik meg most,azok végképp ne. Bármikor ellenőrizhető,büntethető és visszahívható legyen a képviselők hada csakúgy,mint minden közszolga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.