Kormánypárti politikusként, vagy kormányközeli vállalkozóként Magyarországon is szuper élni. Másoknak élni és meghalni is szar – egy felmérés szerint. Magyarországnál Európában csak Törökországban, Oroszországban, Szlovákiában, Görögországban, Bulgáriában, Romániában és Ukrajnában rosszabb meghalni. A The Economist Intelligence Unit legfrissebb felmérése szerint a 80 vizsgált ország között Magyarország a „halál minőségét” tekintve a 41. helyet érdemelte ki. Ez azt jelenti, hogy Európában csak 7 országban rosszabb meghalni mint nálunk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pedig azt hittem, hogy a csaladi szocialis sirasasnal mar nincsen lejjebb - nemcsak fizikailag, hanem moralisan es kegyeletileg is... De 7-en meg ezen is tultesznek...? Azert kivancsi lennek ra, hogy hogyan, vagy csak a muvelt Nyugat nem hallott meg arrol, hogy nalunk a csaladnak kell kiasni az elhunyt sirjat, ha sporolni akarnak - vagy egyszeruen csak nem birjak kifizetni a koltsegeket...
dömdödöm
Pedig előbb vagy utóbb mindenkit utol ér a sors keze. Oda átvinni egy fillért sem lehet .
A koporsóban nincsen bankautomata a halottnál nincs hitelkártya !
kamazuka
@karma1: @dömdödöm: A halottnál nincsen hitelkártya valóban,viszont a halott,nevezzük elhúnytnak,mert így kegyeletteljesebben hangzik,rendekezik egy olyan dologgal,nezzük így,mert ez ma még nem gyakorlat,mely sokban változtatja meg a dolgok menetét az élők,és az utána következő generációk számára,vagy tekintetében.Közintézményeink rövidlátósága ,gátja annak hogy az élő halál utáni öngondoskodása a jelenben is halott ügy.Megoldás van.Gyakorlatba beágyazható újszemléletű ötlet.Jelenleg a kutyát sem érdekli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.