Schmitt Pált választotta meg csütörtökön elnökének az a magas szintű szakértői csoport, amelynek az a feladata, hogy értékelje a sport szerepét az Európai Unió külkapcsolataiban, és tanácsot adjon arra vonatkozólag, hogy miképpen járulhat hozzá a sport az unió külpolitikai céljainak eléréséhez.

A testület Navracsics Tibor uniós biztos kezdeményezésére jött létre, és most tartotta első ülését. A csoport jövő júniusra készíti el jelentését. A korábbi magyar olimpikon, sportdiplomata és köztársasági elnök mellett a szakértői csoportnak 14 tagja van

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A napokban temettünk el egy igazi köztársasági elnököt. Várhattak volna legalább egy hónapot, amíg ezt az ország szégyenét újabb zsíros megbízatással nem látják el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Közmunkásként "fénymásol", vagy gombokat nyomogat "ctrl-c; ctrl-v"?
:-)))
Toby
"A bürokrácia letörésével kampányoló Fidesz apparátusában jelenleg 51 államtitkárt és 101 helyettes államtitkárt, plusz 51 miniszteri biztost „tart el”. Utóbbiak közül 23 kormánypárti képviselő, akiknek között találni cirkuszügyért és orosz embargó-ügyért felelős miniszteri biztosokat is."

Csak úgy, snittpál okán...egy bunkó parazitával több, vagy kevesebb, már nem számít !
1magyar
Hiába vették le a parlamenti képviselők létszámát 199-re ha az egyéb államtitkár, helyetteseik meg többszörösére duzzadtak.
karma1
@Freewolf: A masolasa talan nem, de ha en kijelentem, hogy ez az en agyam szulemenye, es a sajat nevem alatt adom ki, mint a doktori disszertaciom 85 %-at kitevo anyagot, akkor nemcsak a bolgar tudostol plagizaltam, hanem akiknek megprobalom a sajatomkent eladni, azokat tartosan tevedesben tartom, magyarul: CSALOK, es teszem mindezt anyagi elonyokert, mert a doktori cimmel magasabb fizetesi kategoriaba eshetek. Ez mar HAROM kulonbozo BUNCSELEKMENY, amit plagipaja bacsi elkovetett, es megis jarna neki elete vegeig a millios havi fizu es egyeb ingyen juttatas? Ha te csinaltad volna ugyanezt, akkor te kapnal 7 ev letoltendo fegyhazbuntetest. Meg mindig nem erzed a kulonbseget?
human
@karma1: Különben én is kiadhatnám a Petőfi összest csak a saját nevem alatt. A fidesz alatt még Kossuth díjat is kaphatnék érte, mert Petőfire nem igazán lehet azt mondani, hogy rossz író volt :)
karma1
@human: 09.06-ra: Fideszes vo't? Mer akko' IGEN! ...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.