Szelényi Zsuzsanna, az Együtt politikusa, független országgyűlési képviselő írásbeli kérdést intézett Pintér Sándor belügyminiszterhez. Azt kérdezte, "van-e a rendőrségi gyakorlatban bármilyen szabály, utasítás vagy egyedi döntés, ami miatt egyes esetekben nem foglalkoznak prostitúció gyanújába keveredett politikusokkal?".

A párt pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a képviselő emlékeztetett, hogy a Direkt36 hírportál nyomozati iratokra hivatkozva azt írta, országgyűlési képviselők rendszeresen vásároltak szexuális szolgáltatásokat, és bár az igénybevevők személyazonosságára általában kíváncsi volt a rendőrség, a botrányban érintett politikusokat figyelmen kívül hagyták.

Szelényi Zsuzsanna úgy fogalmazott, hogy a prostitúció az emberkereskedelem egy formája, ezért az igénybe vétele közéleti szereplők számára különösképpen nem engedhető meg, emellett az ilyen ügybe keveredő politikus zsarolhatóvá válik, így nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Hellcat: @human: @eszegfu: De semmiképpen ne oktassanak engem és a gyerekeimet, hitre és erkölcsre. Ha lehet. Ha ezt betartják, felőlem a konnektorba is dughatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@zöldszem: 21:10 Gyönyörü ez a "magyar hazafias" asszonykórus!:)))
eszegfu
@mate03: 9:45 Valami hasonlóra... ugye milyen változatos is a magyar nyelv.!:))
justhpeter
@zöldszem: Elborult az elmém ettől a blogtól. Ez nemhogy nem hit- és erkölcstani tananyag, hanem ennek terjesztése ifjúság elleni bűntett. A fiatalok totális szellemi kútmérgezése. Még azt az egyházat és iskolát is elítélem, ahol ezt a moslékot a gyerekek elé teszik.
zöldszem
@justhpeter: Gyalázat! Az amit itthon oktatásnak neveznek!
...óvodások, a szögesdrótnál, hittan, erkölcstan, énekelés+ megalakul egy szervezet aminek a neve: PÖCS!!!
Szomorú!!!
justhpeter
@zöldszem: Megyünk az államszocializmus felé. Visszajön a kötelező cserkészkedés, a vezér szülinapjának kötelező megünneplése. a kötelező templomjárás... az országépítő társadalmi munka és ha nem lopott még eleget a vezér a békekölcsön is visszajön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.