A külgazdasági és külügyminiszter szerint legutóbbi nyilatkozatával Zoran Milanovic horvát miniszterelnök megsértette Magyarországot, a magyar embereket, ezért bekérette a horvát nagykövetet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gőzerővel robog a magyar diplomácia. Nem is csoda hogy elfelejtették hogy már 6 hónapja tárgyalnak a Teslával. Fejből, ennyi adatot elvtársak, ne csodálkozzunk.

Azért én kíváncsi lennék a nagykövetek véleményére is hogy vajon mit gondolnak erről a paprikajancsiról. Azt hallottam hogy kiröhögik a háta mögött.
nemkati
@Dr. Felipe: Biztos van abban igazság, hogy kiröhögik. Ha nem is mind, de a legtöbb.

Milanovic megfogalmazása, hogy "Magyarország Európa vakbele", nem tudom, sértés-e, nem tudom, ezzel mire gondolhatott. A vakbél funkciója ugyanis az emlősállatok és az emberek esetében a "jó baktériumok" termelése és védelme az emésztőrendszer számára. Ez tehát nem sértés.

Ha Szíjjártó arra gondol, hogy Magyarország miniszterelnökét "aktív kommunistának, majd liberálisnak" nevezte, amennyiben ezt 0rbán sértésnek érzi, akkor sem az országot sértette meg.

Az meg kezd világossá válni a számomra, amit már régóta sejtek, hogy Milanovic és Grabar-Kitarovic nincsenek valami jó viszonyban. Már csak az a kérdés, hogy a bekéretett nagykövet melyiküktől kapja a feladatokat. Milanovic állítása szerint a kormányától, és nem az államfőtől. :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.