Valaha sikk volt vele mutatkozni, a politika kényeztette, a pártok szerették volna soraikban tudni. A letartóztatott Galambos Lajos sokat veszíthet az áramlopási ügyön, többek között a kitüntetéseit – írja a Bors.

Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi népszerű előadó-művészi tevékenységéért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét még 2001-ben.

Lagzi Lajcsi elveszítheti állami kitüntetéseit is

Öt évvel később műsorvezetői munkássága és produceri tevékenysége elismeréseként – a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét ítélték neki.

Lagzi Lajcsi nem kapott pénzt az állami kitüntetések mellé, viszont az érdemrendet vissza kell vonni attól, aki arra érdemtelenné vált. Erre 2010-ben volt példa, amikor a hét év fegyházbüntetésre ítélt Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó 1992-ben adományozott állami kitüntetését Sólyom László köztársasági elnök visszavette.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem csípem a pacákot de AKKOR IS MEGILLETI AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELME ŐT IS)))))))
Majd ha elítélték jogerősen akkor lehet kérdés a jelenlegi))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Számtalan példa tanúsítja, hogy nálunk bármikor bármit el lehet lopni, csak azt kell tudni, hogy az ellenőrök szemét "mekkora" bankjeggyel lehet eltakarni.
Az esetek 99%-ában működik a dolog, ahol a láncolatba valami hiba csúszik, ott beavatkozik a fő szemhunyó, az állam (igazságszolgáltatás), és helyre igazítja a szemtakaró pénzösszegeket. Ez persze sokba kerül, és a keményen dolgozó kisemberek fizetik be adóként, de megéri nekik is, mert ezért a pénzért az igazság illúzióját kapják jutalmul.
vitriol
attól. hogy lop, csal, hazudik, attól még jár neki az állami kitüntetés! - sőt annál inkább!
mariaberta
Na ez legyen neki a legnagyobb büntetés, azt gondolom kiegyezne ezek elvesztésével, különösen, miután nem kapott pénzt , tehát anyagi hátrány sem érné.
bakegya
@eugen4402: ...ÉS A FELCSUTKAI maradonát egy gázszerelővel a közmunkálkodás világpiharcán és A NAGY PUTYIN zsebében!!!-AZ EU-pedig megbukott,ha előrehozottan nem utal.
eugen4402
@bakegya: Ez bizony így alakult történetileg: a nemzetközi helyzet fokozódik, mint a bolondgomba.Brüsszel sincs irigylésre méltó helyzetben, már Juncker is rendőrért kiált, ijedtében nemcsak a pénzét, de az értéktárgyait is ideadja... A Lakodalom Lajos meg a november hetedikei díszszemlén lesütött szemekkel, kitüntetések nélkül vonul fel, mondd már...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.