A Józsefvárosi Önkormányzatnak elege lett abból, hogy a szocialisták volt székháza hatalmas adósággaá terhelt, és még mocskos is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"az épület már jó ideje a hajléktalanok, drogosok és prostituáltak tanyája"
...tehát csak takarítani kellene...
karma1
Bocsanat, de mi koze ehhez a cuclistaknak? A hulye nyo'cker onkormanyzat sajatmaga irja le, hogy a szekhazat a cuclistak 2010-ben ELADTAK. Akar a cuclistakhoz kozelallo cegnek, akik aztan tovabb adtak offshore cegeknek, -akik persze csak a penzmosasra lettek kitalalva -
MI KOZUK MOST A SZOCIALISTAKNAK A SZEKHAZHOZ? Hulye gyerekek! Talaljatok meg a ko'cos offshore tarsasagot (csak be kell menni a birosagra, ok majd odaadjak a cimuket, nevuket, hiszen a felszamolasi eljarast valaki ELLEN mar elinditottak, annak a cegnek van egy neve, mukodesi helye, akkor talan azokat kene izelgetni, nem???)

Kozben meg lehet teljesiteni a minimalis kovetelmenyeket, ami egy onkormanyzattol elvarhato attol fuggetlenul, hogy a szekhaz mas tulajdonaban van.
Ha a lakossag mar tobb bejelentest is adott, tuz is volt, akkor az onkormanyzat nyugodtan kozbelephet, nemcsak a 2 perccel tul is a parkoloban allo autokat kell buntetgetni hatosagilag. (Ilyenkor milyen kis szerenyke az amugyis semmittevo fiatal titan polgi...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.