A fideszes Kocsis Máté vezette józsefvárosi önkormányzat közveszélyokozás gyanújával tett feljelentést az egykori Köztársaság téri volt MSZP-székház ügyében, mert az üresen álló, leromlott állapotú épület miatt állításuk szerint egyre több a lakossági panasz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi van málé kislány kéne ingyen az épület mi, hát nem))))))))
silber13
Hát én is feljelenthetném a parlamentet, hogy az épületben egy teljes rablóbanda vert tanyát és onnan irányítják egy ország kirablását!
lampa laz
Mindig rácsodálkozom ezekre a fiatal takonyevő pogármesterekre, hogy lehetett ezeket megválasztani?
karma1
Azert vegulis jo lenne megtudni, hogy ez a bajos fiucska vegulis KIT jelentett fol?hvg.hu/itthon/20151010_Feljelentettek_a_szocialistakak_a_koztars

Most mar hetvegeznek a trolljaink? Vagy most csinaljak lazasan azokat a kifogasokat, amit egy ekkora fideszes baromsagra valaszolniuk kell?
Na, jobberek, ezt magyarazzatok meg, ha tudjatok: ha az MSZP-nek 5 eve nincs koze a szekhazhoz, akkor mit is akar toluk/veluk pontosan ez a kedves agyalagyult fiatalember?
hetöndöe
Ja kérem,hogy ez egy hír?Feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen,illetve a mostani tulajdonosok miatt kialakult helyzetért közvetve őket nyomták fel.
De mi köze ehhez az MSZP-nek?
Ezek a szarházi fidesznyikek a jogban is legalább annyira nullák,mint országvezetésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.