Modern Városok Program. Kaposvár.

Posted by Orbán Viktor on 2015. október 10.

Mióta a Fidesz úgy gondolja, hogy Orbán Viktor a menekülttémának hála Európa egyik befolyásos vezetőjévé vált, igyekszik fent tartani a miniszterelnök iránti nemzetközi érdeklődést. Utóbbi abban is megnyilvánult, hogy sok külföldi írt angolul hálálkodó kommenteket a kormányfő Facebook-oldalára – mondván a magyar miniszterelnök megvédte a kontinenst a bevándorlóktól. Így történhetett meg, hogy Orbánék már a kaposvári látogatásukról készült videót is fontosnak éreztek angol nyelven feliratozni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
@alterego56: nézd meg a képet: csupa szenilis öregasszony...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Javasolnám,hogy kormányozzon ott,ahol népszerű,ahol meg nem,ott ne tegye,- az embereket
tönkre.
Eriksson
@libellle: Képzeld, valamelyik nap én is találkoztam egy négy tagú sötétbarna, feltehetően afrikai családdal a Tescoban. Eszembe nem jutott megijedni tőlük. De amikor nagy csoportokban jönnek az utcákon, hááát...
És ezek a migránsok nem olyanok mint a török vendégmunkások, akik dolgoznak, adót fizetnek, laknak, életvitelszerűen élnek Németországban. Neeem, ezek egészen mások, és valószínű, hogy legkevesebben közülük azok aki a háborús Szíriából érkeztek. Erre már Merkel is rájött, s ezért küldené őket vissza valahová, bárhová, csak a német határon kívülre.
libellle
@Lepényleső: Igazad van. Èn evvel teljesen egyetértek. ès avval is, hogy egy büdös centet sem adjon olyan országoknak ahol hasonlóan gondolkodnak. Persze itt ez érintene rengeteg normálisan gondolkodót is. Ellenben ha igy tenne meglátnád, hogy három héten belül Magyarország teljes csödben, fizetöképtelen és minden más lenne. Na persze ott vannak a ruszkik még mindig hajlandók lennének a föderácioba szolgának bevenni az országot.
libellle
@Eriksson: hahahahaha látom neked fogalmad nincs. Nincs a világról ellenben Németországról absolute sejéseid sincsennek. Képzeld két hete ebban a kisvárosban ahol élek itt, butort szálitottak a lakásomba. Jött az utcán vagy hét fiatal valószinü Afrikaiak, felkapták a butordarabokat és 10 perc alatt minden fennt volt a második emeleten. A kérdésre, hogy mivel tartozom vagy egy káve vagy tee, az volt a választ, ti annyi jót tettetek igy ez semmi amit mi tehetünk.
Merkel sehová nem küldené azokat vissza akik a szolidaritásunkra vannak szorulva. Csupán azoknak kell menniük akik egy biztonságos országból jöttek és gazdasági menekültek. Azok semmilyen statust nem kapnak. Fogalmam nincs, hogy te honnét szedsz ilyen hazugságokat, ja a Magyar hirekböl. Na... azoknak semmi értékük nincs.
Desischado
@libellle: Ez kedves tőled. Egyetértek veled, én is tudom, hogy nekünk kellene ezeket eltakarítani. De amíg agymosott birkák, és közömbösök vannak ebben az országban, addig nehéz lesz. Évek óta azon gondolkozom, mi kell még ahhoz, hogy felnyíljon az emberek szeme, tisztelet a kivételeknek!
Eriksson
@libellle: Pont ezt írtam én is. Merkel azokat küldené el, akik nem a háborús Szíriából érkeztek.

Érvek helyett nem intelligens módszer a sértegetés, és egyébként is akkor hazugozzál, amikor én foglak téged. Ennyit elvárhatok, menekültektől függetlenül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.