Ha nem lennénk kemények, bedarálnának minket – a külügyben ez az a vezérelv, ami a világgal szembeni keménykedés stratégiai alapját adja. A kormányfőnek tetszik ez a stílus, de a szájkaratézásnak vannak mellékhatásai is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"

Évtizedek alatt felhalmozott kapcsolati, emberi tőke vész most el

– mondta akkor a kutató, hozzátéve, hogy a tudósítások végül a valós helyzetnél feketébb képet festenek a menekültekkel kapcsolatos magyar viszonyról.

És úgy tűnik, Manyasznak nagyon is igaza volt. A tűzoltás már jól látható a külügynél is: az arab országokba akkreditált nagyköveteket napi szinten informálják, hogy mi történik idehaza, és azt hogyan magyarázzák meg odakint. Magyar Leventét Szijjártó elküldte egy maghrebi turnéra, a gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár Algériában, Tunéziában és Marokkóban próbálja megmagyarázni, hogy „a magyar kormányt félreértik", és „nem igaz az, ami a nemzetközi sajtóban lejön", "mi nem vagyunk arab-és muszlimellenesek", és a többi."

Magyarul: a nagy, hepciáskodó, üres pofa után, érkezik a sopasch ! Mert ezek megérdemlik !
Jankó123
Emberek!
Lehet visszalapátolni a lóba a ganajt!
:-)))
namihami
Hát ez az, ahogy Hofi Géza bácsi mondta: Most a szar húzza le a wc-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.