A modern világ gyors változása kihívás elé állítja a demokratikus politikai rendszereket, legyen szó akár a modernkori népvándorlásról vagy a világgazdaság digitalizációjáról – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) világkonferenciájának megnyitóján hétfőn Budapesten.

Kifejtette: mindenki gyors és mély változást szeretne, amely javítja az emberek életminőségét, de kérdés, miként lehet ezt megtenni anélkül, hogy az emberek úgy éreznék, a világ fejlődése kicsúszott az ellenőrzésük alól.

Csak úgy, hogy meghallgatjuk őket

- szögezte le a miniszterelnök. Hozzátette, hogy Magyarországon az elmúlt időszakban a demokratikus kultúra részévé vált nemzeti konzultációs rendszerrel az ország stratégiai érdekeit érintő fontos döntések előtt is hallható, milyen irányú fejlődést látna szívesen a társadalom.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ORBÁN-TEKNŐS LEVÉLSZEMETÉVEL TELIK MEG A KUKA MEGINT-DE A SZEMÉTPÉNZT RAJTAM HAJTJÁK BE-MENJEN MÁR A FRANCBA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Gorbán magán népszavazása, magán kiértékeléssel, köz terhére, magán haverok zsebére, rendkívül hatásos eszköz. Csak a fideszbírka az aki elhiszi, hogy ennek eredménye az ő akaratának érvényesüléséhez szükséges.
egyvandor
nyanya001 Gorbán semmilyen széles köröket érintő ügyben nem kezdeményezett konzultációt. Csak olyan színjátékot rendez, ami az átlag ember számára átláthatatlan közvetett politikai célok miatt születtek. A népszavazást gyakorlatilag lehetetlenné tette. Ennyit arról mennyire érdekli a nép (vagy a zemberek) véleménye.
nyanya001
@egyvandor: Legközelebb a balra mutató nyilra bökjél rá
és akkor látni , hogy válaszoltál. Köszi ! :)
sentinel216
Szarban lennél koma, ha nemzeti inzultációk helyett, népszavazásra bocsájtottad volna a fontos intézkedéseidet. Az első év végén visszahajtott volna a nép a felcsúti cigánysorra.
Desischado
@papa.49: Papa, de jól mondtad! A próféta szóljon belőled! Egyébként érdekelne, hogy ami érinti az embereket, arról miért nincs konzultáció? Például, Paks, az egészségügy, az oktatás, a szociális ügyek, a szavazás, a mutyik, erről bezzeg nem lehet "konzultálni"! El van előre minden döntve, ez csak pénzszórás a haverok zsebébe! Aki hülye, csak az foglalkozik ezzel a hazugság cunamival!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.