Galambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott tévéinterjúban hetek óta tartó kálváriájukról, a börtönben töltött időről, és a rabosításról valamint a szabadulásáról is mesélt. 

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Persze, csak a bíróság ítéletéig megilleti az "ártatlanság vélelme". Aztán majd meglátjuk !
Gondolom azért a rendőrség sem vállalná fel a "blamát" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Nagyon súlyos az asztmája. Orr dörzsölés az alap, Lajcsi közönsége nagy hatással és beidegződéssel volt rá. Duma van. Még jó, ha nyakig a ganyéban vannak. Lajcsi meg akkor lesz bűnöző, ha a bizonyítékok megalapozottak és elítélik. Színház, műbőgés, erős nagyon erős. Amikor Lajcsinak irgalmatlan volt a gyomra, ezek milyen nemiéletet éltek? Baromi kíváncsi lennék. Anyu a sitten. De vagány. Mutassátok meg, hogy a pincéből is fel tudtok állni és elérítek az alagsort!
eszegfu
@Szeparepa-: 13:36 Igen, megirtad nekem is, mert én nem tudtam elképzelni a "csőbehuzást". Többször is elgondolkodtam... szerinted Téged valaki ugy át tud verni, hogy csinál egy "elkerülő" szakaszt a mérőórák elé és Te nem veszed észre, vagy a fogasztáson nem látod, hogy lehetetlen a mért mennyiség?! Az is előfordulhat, hogy az üzlettársa -- ha volt neki (én olyasmit olvastam, hogy minden cégében a feleségével voltak tulajdonosok) -- tudhatott róla és beköpte valami elszámolási vita miatt bosszuból?
De még az is lehet, valaki csak blöffölt és bejött! Sok még itt a kérdés
csa-csa
"Anya ne szórakozz ez olyan vagány."
így is fog élni ez a kis ...!
mariaberta
Persze, hogy nem, csak szereti, megvalósítani a dagadt rezsicsökkentős Szilárd úr vágyait, álmait,,,,,, rezsit csökkent, --"saját lábon"
r2d2
Ném hát istállom, ázs á fránya gázs csák úgy kisivárgott ázs órá mellett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.