Úgy tűnik, az ATV egyszerűen nem nyúlhat mellé, ha Torgyán Józsefet hívja meg Kálmán Olga műsorába. Az egykori kisgazda vezér legutóbb azzal állt elő, hogy Szűz Máriának kéne felajánlani az országot és Kárpátalját visszavásárolni, tegnap este pedig élő adásban kezdett dühöngeni.

A sértődés oka az volt, hogy a volt miniszter nehezményezte, hogy csak a földügyekkel kapcsolatban kérdezték – holott ő állítólag azzal a feltétellel jött, ha más témákról is beszélhet. Ugyanis mint mondta:

a föld kérdés csak egy kérdés, igaz a legfontosabb kérdés, de csak egy kérdés. (...) köszönöm, hogy becsaptak (...).

Ezért leszögezte, hogy soha többet nem jön az ATV-be. Kálmán Olga, hogy mentse a helyzetet, elkezdte győzködni, hogy legközelebb is jöjjön el hozzájuk és akkor beszélhetnek másról is. Torgyán a végére nagyjából megenyhült, legalábbis azt mondta:

Egy ilyen szép hölgynek nem mondhatok ellent.

Az említett jelenet 15.18-tól látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A maga idejében a legkártékonyabb politikus volt. Amit a magyar mezőgazdasággal művelt azt 100 évig nem lehet helyrehozni. Ez a féreg hozta be a Parlamentbe a piaci kofa stílusú politizálást, Marikámmal többször körbeutazták a világot közpénzen, közben összelopott egy kacsalábon forgó palotát magának. Az ő kiskirálysága alatt parlagon hevert a haveroknak kiosztott földek kilencven százaléka. Lett is sáskajárás, ami talán 150 éve nem volt már Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy addig mutyizott az orbánnal, míg ránk nem szabadította a fideSS maffiát. Mikor kirúgták a Parlamentből elszegődött celebnek. A tévé képernyőjéről röhögött az átvert földművesek arcába. Ha meglátom a pofázmányát kinyílik a bicska a zsebemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
feco fero azért nem olyan nagy talány, hogy kinek mit köszönhet az istenadta nép. "Apró a jelzés", de senkinek fel sem tűnik a Simicska három Állami Gazdasága, amit alighanem az első királyság idején kapott ajándékba az akkori kebelbarátjától. Nyilván a "szerénysége miatt" az ajándékozónak, és/vagy a strómanoknak nincs egy mezőgazdasági nagyüzeme sem, vagy mégis?
Feraj49
@feco fero: ma 07,35.re.Teljesen egyetértünk,ilyen,hogy állam nincs/ . csak névleg/ Ez "megfoghatatlan". Persze így könnyebb arra hivatkozni,hogy állami akarat volt - az az a "nép nevében" cselekedtek. Ez mögé elbújva sok csirkefogó, a vidáman "halászik" büntetlenül, tönkre téve-lét minimum közé terelve.milliókat.Csak az emberek éhen ne haljanak,mert akkor nem lesz aki kiszolgálja őket. Én ezt már a propellerben több alkalommal kifejtettem.
paolo006
@papa.49: én már régen nem nézem. Igazából soha nem néztem. Csak belekukkantottam néha. Külföldi független médiákból többet megtudhat az ember a magyar valóságról.
paolo006
@Horizont: pontos definíció. Mármint ami a törpepatkányt illeti. Nézd meg ki az ATV tulajdonosa és nem kell sokat gondolkodni, hogy rádöbbenj mi a dörgés. Az ATV életben tartja az ellenzéket a törpepatkánynak mert szüksége van rá a mindennapi hősies szabadságharcához. Ha megfigyeled nagyon mértéktartó, igazán nem támadja a szarmányt. Színjáték az egész.
mecseki111
Elmeháborodott ember volt---mai is az.Jól kiröhögtünk magunka,hogy miket mondott???Az ész megáll:)))))))))
papa.49
@Horizont: Nem hinném csupán ,,beállt az ATV. profiljába,, ez már nem az az ATV. ami néhány éve volt, itt most vagy azt mondják a riporterek amit a tulajdonos hallani akar, vagy nyitva a kapu előttük!!!))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.