A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára augusztusban a déli határkerítés kiépítésért felelős munkacsoport vezetőjeként olyan cégnek adott kétmilliárdos megbízást, amelynek félmilliós fizetéssel ő az igazgatótanácsi elnöke – írja az Index. A HM EI úgy nyert a legalacsonyabb árajánlattal, hogy nem volt több ajánlat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Így kell ezt csinálni jó magyar kormány módra.
sentinel216
Komolyan mondom,már immúnissá válik az ember. Két milliárdos mutyira már fel sem megy a pumpa.
nyanya001
A minisztérium az Indexet arról tájékoztatta, hogy Dankó többoldalú szerepvállalása nem jelent összeférhetetlenséget, mert „a jogszabályok erre lehetőséget adnak”. A HM-ben a „legalacsonyabb ár” alapján kiválasztott HM EI szerződésében bruttó 10 795 forintot óradíjjal számoltak a kerítésdrótfonatok kerítésoszlophoz rögzítésért és 24 130 forinttal egy szárzúzóval végzett bozótirtási munkaóráért, a gépekkel végzett munkák pedig a 100 ezres óradíjat is túlléphették.

Lehet, hogy ezért kapták elő a Gyurcsány cégének EU-s megbízását,
hogy eltereljék a figyelmet az újabb gazemberségükről !
papa.49
Kérdésem, MIÉRT NEM ÉG MÉG PEST???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.