Négy magyar termékkel, a debreceni páros kolbásszal, a fröccsel, a bajai halászlével és az alföldi kamilla virágzattal bővült a hungarikumok listája – jelentette be a földművelésügyi miniszter kedden Debrecenben.

Ezzel 54-re nőtt a hungarikumok száma – tette hozzá Fazekas Sándor a Hungarikum Bizottság debreceni ülését követő sajtótájékoztatón a helyi városházán.

Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője bejelentette: képviselőcsoportjuk kezdeményezi hazai elkülönített fejlesztési forrás létrehozását annak érdekében, hogy a hungarikumok igazi piaci szereplőkké válhassanak itthon és külföldön egyaránt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@wagabund: Angliából jöttem haza , este volt , na mondom nincs más bemegyek a nonstop CBA boltba , vettem főző Debrecenit...na az egy massza volt , hogy miből csinálhatták , vagy csak annak volt írva , az ára az drága volt. Amúgy szinte ehetetlen
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@wagabund: A csuda vigye el! Megint igazad van... mármint Gönc Árpáddal kapcsolatban. Hogy ez nekem nem jutott eszembe... bizony restellem.:((((
eszegfu
@zöldszem: 7:45 Én "visszavonulót fujtam", amikor megirta az indokot 7:30-kor!
zöldszem
@eszegfu: Amint látom hatással voltál @wagabund: ra!-:)))
eszegfu
@zöldszem: Én csak külön lupéval láttam, hogy ez nem valami énekesmadár, hanem egy aranyos csacsi.:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.