Őrizetbe vették Angliában egy magyar rendszámú kamion sofőrjét embercsempészet gyanújával. Keddi brit médiaértesülések szerint a kamionnal Angliába érkezett afgán migránsok fegyveres incidensbe is keveredtek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy egyebkent mi volt a rakomany? Behajozaskor hogy-hogy nem fedeztek fel az allitolagos felfegyverzett "turistakat?" Mert a hataratlepesnel mar hokamerakkal (is) figyelik a kamionokat. Ha az MTI-nek nem is szolgaltattak ki adatokat (mert nem hivatalos szerv ilyen esetben, "csak" sajto), akkor a magyar rendorseg mi a banatert is nem vette mar fel a kapcsolatot az angolokkal? Lehet, hogy a kamionost egy homlokahoz szoritott fegyverrel "kerleltk", hogy vigye be oket az orszag belsejebe, mert nem ugy nez ki, hogy a kamionos onszantabol furikazta volna oket. Raadasul, akinek fegyver van a kezeben, nem szukseges penznek lenni a zsebeben...:o(( Valahogy nem szoktak nekik nemet mondani,,,
Feraj49
Vajon még hány "menekültnél van fegyver ? Ha majd használják megtudjuk ! DE lehet már későn !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.