Miként arról kedden Propeller is beszámolt beszámolt, a TEK Tudományos Tanácsa elnökének, Böröcz Miklósnak tanulmánya szerint nincs komoly terrorkockázat az illegális migrációban. Ugyanakkor a TEK kedd délutáni közleményében élesen elhatárolódott Böröcz állításaitól, mondván

a szerző a tanulmánnyal kapcsolatban nem kérte ki a TEK véleményét,

ráadásul a szöveg

a párizsi terrortámadásokat megelőző időszakot elemzi,

illetve

az idézett tanulmány megállapításai a jelenlegi migrációs tendenciákra így értelemszerűen nem vonatkoztathatók.

Szerda reggelre azonban megérkezett az Index reakciója, mely kimutatja, hogy az idézett tanulmány nagyon is a párizsi terrortámadások ismeretében és figyelembevételével készült:

a tanulmányban a szerző a 14. oldalon említi a 2015-ös párizsi terrortámadást (ami január 7-én volt), sőt, ugyanúgy elemzi azt, akár a többit. Ráadásul a lábjegyzetekből kiderül, hogy a referenciaként használt irodalmakat 2015 januárjában töltötte le az internetről, az utolsót, egy Origóban megjelent cikket január 21-én. Azaz a dolgozat nem tavaly év végén, hanem idén év elején íródott. Megkérdeztük a TEK-et, hogy mivel magyarázzák ezt az ellentmondást. Amint válaszolnak, közöljük.

Ahogy az Index, mi is nagyon várjuk a folytatást.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tekes sopasch - mondja a művelt kínai németül !
Ahányszor megszólalnak, annyiszor elbuknak a maflák !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Feldmájer: a muszlim bevándorlás veszélyt jelent a zsidóságra
2015. október 14. 09:10
Share on email
Share on print
Share on facebook
Share on twitter
Share on gmail
Share on pinterest_share
Share on myspace
Share on favorites
More Sharing Services

Feldmájer Péter szerint a jelenlegi ütemben zajló tömeges muszlim bevándorlás veszélyt jelent az európai zsidóságra, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent Európában. A Mazsihisz volt elnöke a Magyar Idők szerdai számában arra is figyelmeztetett, hogy a bevándorlási hullám megfékezéséhez a schengeni határok védelme elengedhetetlen.

Feldmájer Péter úgy fogalmazott: "a muszlim bevándorlók tömeges letelepedésével megszűnne a biztonság, mert a közel-keleti konfliktust ide exportálnák, és ez objektív értelemben az itteni zsidó közösségek végét jelentené". Ugyanakkor úgy értékelte, hogy a kereszténység európai léte nem kerül veszélybe.

Hangsúlyozta, hogy az Európába érkező bevándorlási hullámot a schengeni határok védelmével lehet megfékezni. Az uniós szabályokat mindenkinek be kell tartania, a határátlépéssel kapcsolatos szabályokat is - mondta.

Feldmájer Péter úgy vélte, amikor az Amerikában élő Soros György a migránsok befogadásával kapcsolatos elgondolásairól beszél, nem veszi figyelembe, hogy Európa és az európai zsidóság sincs felkészülve az iszlám tömegek érkezésére. Soros mit is akar a muszlimok Európába való telepítésével? Aki másnak vermet ás maga esik bele.
Főlökött
Ezt hozza, az agyonpumpált közigazgatás, az oda betolt sógor-koma-jóbarát egyveleggel ! Mindenki szana-szerte nyilatkozik, okoskának fényezve magát, minden alapot nélkülöző mondanivalóval, pedig jobb lenne ha hallgatna!
Józan paraszti ésszel is leszürhető, hogy igen nagy lett a terrorveszély, azzal vált azzá, hogy boldog - boldogtalant beengedtek az EU.-ba, ellenőrzés, regisztráció, tényleges menekültkérelem nélkül, még tényleges / ruházat-ingóság / átvizsgálás nélkül is, a 'zöld határon'. Ismeretlen személyek 100e-i vannak, mindenki által ismeretlen helyen, ismeretlen eltartóknál, ismeretlen céllal. Nem lenne gond abból, hogy egy teljesen kiképzett, hadköteles életkorban lévő, fiatal nem kis méretű csapat flangál úgy az EU.-ban, hogy azt sem tudják, hol vannak, mit csinálnak, miből élnek, mi a tervük - céljuk ? Ne vicceljünk már egymással !!!
A mai napig özönlenek és ennek következményeit tizenévekig nyöghetjük, nyögheti az EU.-is. A következmények pedig beláthatatlanok!
Természetesen ezen csoda nyilatkozattévők pedig mossák majd akkor praclijukat, amikor ezen horda demonstrál - majd fegyvert szerezve - véresen is, robbantgatnak kényükre-kedvükre, mivel nem az elgondolásaik szerint alakulnak a dolgok!
idppp
@Főlökött: Ekkora marhát! Ha már saját kútfőből csak ennyire telik, miért nem olvassa el a szakdolgozatot, csupán 20 oldal? Vagy képtelen értelmezni a leírtakat, IQ-bajnok?
Lackó50
Soros már abban gondolkozik, hogy évi 1 millió migránst kell befogadni Európába és majd ha ez gondot okoz, akkor az amerikai bankok szívesen nyújtanak Európának kölcsönöket! Ezzel megalapozhatná Európa gazdasági leigázását. Kibicnek semmi se drága. Ha balhé van, akkor az itt legyen és ne Amerikába. A kölcsönökkel meg teljesen el lehet lehetetleníteni a gazdasági versenyhelyzetet és ezzel az USÁ-t hozná helyzetbe. A kamatokkal meg úgy járnánk, mint a valutás hitelekkel. Az eladósodás miatt leértékelnék a z EURÓ-t és a dollár erősödésével visszafizetetlenné válnának a kölcsönök. Sorosnak nem ez lenne az első nagy húzása, ami miatt már több országba elfogató parancs van ellene.
Desischado
@Lackó50: Jól mondod. Ez eléggé reálisnak látszik. Egyébként sorost már azért is le kellene ültetni, amiért az ő pénzén "tanulhatott a maffia banda nem egy tagja, orbánnal az élen! A migránsok gondjait, amiért menekülnek, a saját hazájukban kellene megoldani és megszüntetni az okokat, amiért menekülniük kell. Sokszor félek, vajon mi jön még erre a világra!
Főlökött
@idppp: Azt tetszett már hallani, hogy " a személyeskedés primitívségre utal " ?

Én eztért is szoktam kerülni ezen ténykedést ! Valahogy nem a világom.

Amúgy pedig egy "szakdolgozat" nem 20 oldal és ez nem is az : "TEK (T)Error & Elhárítás című folyóiratában a TEK szakértője, Böröcz Miklós rendőr alezredes, a Terrorelhárítási Központ Tudományos Tanácsának elnöke ír." Én pedig a német hírszerzés elemzőjének jobban hiszek, aki tényekkel adatokkal alátámasztotta azt, amit a szösszenetemben próbáltam elregélni. Sok mindent elmondott a német szakértő-elemző, azt is, hogy melyik bankon keresztül, mekkora összegeket utaltak országonként - személyenként, hova köthető az utaló személy, a migráns pedig, csak abban az országban vehetett föl, az automatából az összeget.
Érdekes az, hogy az alezredes ezen személy adatait felhasználva kicsit más következtetésre jutott.

Tisztelettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.