Ahogy a menekültválság közepette megjósolta a Propeller: Mészáros Lőrinc cége, a Fejér B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. nyerte el a bicskei uszoda korszerűsítésének lehetőségét.

Orbán Viktor jó barátjának cége két riválisát legyőzve, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban nyerte el a megbízást. A munkára 150 millió forint állt rendelkezésre, Mészáros Lőrincék bruttó 149 millió 886 ezer forintos ajánlatot adtak be – ami végül a legolcsóbbnak bizonyult. Az atv.hu birtokába jutott határozat szerint ugyanis „megfelel az ajánlattételi felhívásban és dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek, és a bírálati szempontra tekintettel a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot adta”.

Pálfy Károly, Bicske fideszes polgármesterének egyébként annyira fontos volt a projekt, hogy szeptember 4-én rendkívüli ülést hívott össze emiatt. Tehát ugyanarra a napra, mikor a Bicskénél ragadt menekültekkel teli vonatra figyelt a világ.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a bicskei fideszes polgármester öccse Mészáros Lőrinc lányával, Mészáros Beatrixszal alkot egy párt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mészáros egyetlen ellenfele a tisztesség volt, sikerült legyőznie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Amikor más adja a legolcsóbb ajánlatot, akkor nem szempont az ár. Ilyenkor természetesen mi sem természetesebb, mint a közvagyon védelme. Hogy létezhet ember a földön, akinek ez így ok?
Na de b@szdmeg ki a hülye? Aki él a lehetőséggel, mert több millió pöcs eltűri a nyílt színi lopást, vagy az a több millió idióta, aki eltűri a nyílt színi lopást? Mondjuk attól még nem kéne lopni, hogy buta népség vagyunk.
Toby
@lópicigáspár: Az pontosan a sunyisztáni gyakorlat, amit írtál ! Kósa 20%-os huszár sem véletlenül kapta a helyi becenevét !
keresztapa
Családi gyarapodás, így kell ezt csinálni!
mariaberta
Nem lepődtem meg, kinek a ,,,,, király a haverja -kicsit másként idézve- üdvözül.
evacica
Lőrinc testvér is a saját lábán áll, mit Orbán Ráhel, csak Viktor besegít! Igy müködik ez az Orbán vezette országban, s ez a birka nép meg tűr!
prime777
@evacica: Nemhogy tűr.Tapsikol és teljesen egyetért ezzel.Nagyon is jól csinálják ezek azt amit.Megóvják a magyar területeket.Igaz maguknak.Amúgy tényleg zsenik.Hihetetlen mennyire kitalálták ezt a "magyarokat megvédő" lózungot.
Mondjuk én is úgy vagyok vele,hogy inkább magyar kézben maradjon a magyar föld, mint valamilyen külföldié legyen.Mondjuk az még talán megművelné és dolgoztatna is rajta.Ergo hasznosítaná is.De akkor is.Az csak is egy külföldié lenne onnantól.
Így marad parlagon minden mert az "urak" dolgozni nem óhajtanak hiszen dől belőle az uniós pénz.A magyarok jó része egyre jobban nyomorog stb stb.De meg vannak védve a magyarok.
Ha nem lennének uniós támogatások egyiknek se kellene a föld rögtön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.