99 százalék az esélye, hogy a jövőben az RTL-Klub vezérigazgatói székéből tavasszal távozó Dirk Gerkens veszi át a TV2 vezetését – állítja a Figyelő.

A lap szerint már lényegében mindenben sikerült megegyeznie Dirk Gerkens-szel a TV2 új tulajdonosainak – tehát mától hivatalosan is Andy Vajnáéknak.

A Figyelő úgy tudja, Gerkenst a visszatérésben a személyes sértettség motiválhatja, hiszen vissza akar vágni egykori munkaadójának, amellyel közel sem békés körülmények között váltak el. 

Az újság egyes forrásai arról is beszámoltak, hogy a Dubaiba költözött Gerkens az utóbbi időkben többször járt Magyarországon egyeztetni Andy Vajnáékkal.

A Figyelő azt is írta, nem kizárt, hogy az igazolást már ma bejelentik, bár ennek esélyét csökkenti, hogy a csatorna adás-vételi szerződésében lévő titoktartási záradék az ilyen kérdéseket is érintheti.

Frissítés: igaza lett a Figyelőnek, hivatalosan is bejelentették Gerkens érkezését, íme az MTI híre róla:

Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi vezetőjét kérte fel a TV2-csoport vezérigazgatójának a társaság jövőbeli tulajdonosa.

Az új menedzserét Andrew G. Vajna személyesen mutatta be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, miután bejelentették: az érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. vásárolja fel a televíziót.

Andrew G. Vajna a tájékoztatón közölte: a tv2-ből az ország vezető kereskedelmi televízióját kívánják létrehozni. Hozzátette, reményei szerint három héten belül megkapják a Gazdasági Versenyhivatal hozzájárulását a tranzakcióhoz.

Beszámolt arról is: a jelenlegi menedzsment tagjai, Simon Zsolt és Yvonne Dederick az átadás levezényléséig, vagyis mintegy másfél hónapig még pozíciójukban maradnak, azt követően azonban az új vezérigazgató dönti el, kivel kíván együttdolgozni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Amit lehet Jupiternek, nem szabad a kisökörnek! Ha celeb akarna egikből a másikba menni, azt kötbéres szerződés tiltja (20 milla)! FASZA!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@bretagne: @bretagne: Kapcsolgatás közben pár pillanatra, de most száműzöm a sor végére... :)
TASzSz
Amit lehet Jupiternek, nem szabad a kisökörnek! Ha celeb akarna egikből a másikba menni, azt kötbéres szerződés tiltja (20 milla)! FASZA!
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Ha tudnál kommentet következetesen értelmezni, nem írnál színvonalról, mert pont az az ami hiányzik, és a részletezés mutat rá a színvonaltalanságra.A Figyelő úgy tudja, Gerkenst a visszatérésben a személyes sértettség motiválhatja, hiszen vissza akar vágni egykori munkaadójának, amellyel közel sem békés körülmények között váltak el.
herczeg0210
Kár, hogy a magyar televíziózásban nincs olyan ember aki el tud vezetni egy TV-t. Ez a fickó egy kukkot nem tud magyarul és az egyik magyar televízió élén van!
Fradigege
Ez iszik? Olyan a feje, mint a pálffynak. +nem emlékszik a múltra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.