Az Európai Parlament Költségvetési Bizottságának koordinátorai a Fidesz kezdeményezésére hallgatták meg az Európai Bizottság regionális politikai főigazgatóját, Walter Deffaa-t. Az ok Gyurcsány Ferenc cége, az Altus által elnyert uniós pályázat volt, ami miatt bújtatott pártfinanszírozást emlegetett a a kormány. A DK közleményben számolt be az eredményről. 

A párt szerint az EP bizottságának koordinátorai az uniós pályázat részleteinek megismerése után úgy ítélték meg, hogy Gyurcsány Ferenc cége törvényesen, minden szabályt betartva, nyílt nemzetközi tenderen nyerte el az uniós megbízatást. Emellett az EP Költségvetési Bizottságának koordinátorai arról is döntöttek, hogy semmiféle vizsgálatra nincs szükség az Altus pályázata körül. A jövőben ezért az Európai Parlament egyetlen testülete sem fogja tárgyalni a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus uniós megbízását.

A DK ezt így kommentálta:

ma bebizonyosodott, hogy már Brüsszelben sem vevők Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő zavaros hazugságaira a DK elnökének cégéről. A saját korrupciós ügyeit lelkesen takargató Fidesz újabb pofont kapott, képtelenek fogást találni a DK elnökén, Gyurcsány Ferencen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@egyvandor: 13:48 Ha a tetszik nyil melletti "görbe" nyilra kattintasz, akkor a gép eleve kiirja kinek válaszolsz és ami a lényeg: az illető is értesitést kap a válaszodról. Igy csak véletlenül leltem rá én is! Nem oktatásnak, segitésnek szántam! A témáról pedig: Szerinted hogy tudnak igy aludni?! Mert mindenki tudja legbelül, hogy ha szemétséget tesz, vagy árt a másiknak, az nem tisztességes. Gondolod, hogy ez "kiképzés" kérdése?! A légiósokat is kiképzik, de mégis lehet családi életük, ahol még szeretik is őket. Ugy elgondolom milyen is lehet egy sima családi nap náluk?
lampa laz
@eszegfu: hát nem fogunk unatkozni az elkövetkező közel két évben az már biztos. A sáskák fezabålnak körülöttünk mindent, meg remélhetőleg egymást is.
gibgab
@eszegfu: Hidd el, ezeknek nincsenek erkölcsi dilemmáik! :( Akinek van, az nem vállal velük közösséget semmi pénzért!
eszegfu
@lampa laz: 20:39@gibgab: 21:23 Hsz-tekről jutott eszembe... milyen érdekes ennél az ügynél is: egyetlen fideszes, vagy jobbikos vélemény nincs! Ha fehéren-feketén kiderül, hogy nincs igazuk, akkor egyszerüen eltünnek! Pedig ilyenkor lenne szükség a kormány "megvédésére"... nem?! Hát ennyit csak az "elveikről"...
mariaberta
Orbán és társai most bánatba rogynak. Pedig annyira szerették volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.