Szlovénia nem tud korlátlan számú migránst fogadni területén, Horvátországnak, Szerbiának és Macedóniának lassítania kell "az áradatot" – mondta Bostjan Sefic, a szlovén belügyminisztérium államtitkára vasárnap tartott sajtótájékoztatóján.

Közölte: Horvátország azt kérte, hogy Szlovénia naponta 5000 menedékkérőt fogadjon, miközben Ausztria azt jelezte, hogy 1500 főnél többet nem tud beengedni területére. "Nem tudjuk korlátlan számban fogadni a migránsokat, ha tudjuk, hogy nem képesek folytatni útjukat" – jelentette ki.

Az államtitkár úgy vélte: Szlovénia nem tud eleget tenni a horvát kérésnek úgy, hogy az ne veszélyeztetné a nemzetbiztonságot és az állam zavartalan működését. Ezért csak annyi migránst enged be területére, amennyi el is tudja hagyni – szögezte le.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hogyhogy nem fogadják a végtelen számú hívatlan betolakodót, megőrültek ezek a fasiszta szlovének, hogy nem fogadják őket számolatlanul amikor a mérkell megmondta, hogy neki mérkellenek a semmirekellő, lusta agresszív, verekedős, ingyenélő kődobáló késelő robbantó terroristák, mert ezek fogják fellendíteni a padlóról a német gazdaságot.

Húha, akkor ez a német gazdaság tényleg nagy szarba lehet..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Ha a németek is besokalnak,megreptetik Merkel asszonyt !
Peller Anikó
@buta: két mondatot sem tudsz megérteni, na ezért vagy buta.
izo
@Butautáló: Ennyire buta nem lehetsz, hogy nem érted az iróniát!
Butautáló
@Peller Anikó: @izo: Emlőke! Amit ezen a két néven művelsz, az messze nélkülözi az iróniát! Nem vagy képes rá! Az ugyanis feltételez egy bizonyos IQ-t! Mondjuk 50 felettit...
Freewolf
Kezdenek rájönni, hogy nem lehet a vadakat befogadni! Takarodjon vissza mind, ahonnan jött! Kecskepásztor, meg ópiumtermelő nem kell Európába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.