Ha lassan is, de őrölnek az igazságszolgáltatás malmai: a Fidesz Hoppál Péter 2013-as sajtótájékoztatója miatt magyarázkodhatott a honlapján.

A Fidesz helyreigazításához csak annyit fűzött hozzá a Helsinki Bizottság, hogy "ritkán posztolnak pártközleményeket, de mindennek eljön az ideje".

Íme:

Bocsánatot kérünk a Helsinki Bizottságtól, amiért a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szóvivője, dr. Hoppál Péter 2013. augusztus 17-én tartott sajtótájékoztatóján valótlanul állította, hogy a Helsinki Bizottság azért kap támogatást a Soros György személyéhez köthető szervezetektől, hogy cserébe Magyarországot, a Fideszt, illetve a magyar kormányt lejárassa.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Rejtö Jenö: hallo 007. Keresd gyorsan a forditodat, hogy leforditsa amit irtam és különösen a linket amit küldtem. Ezenkivül nagyon gyüjtögessed kis pénzikédet mert az ügyvédem is nagyon drága. Èn utazasaim alatt csupán kizárólag csak erstklassiger Hotelben szoktam megszálni.
Rejtö Jenö
@libellle: nem kell nekem hogy barki is forditson Schwanzlutscher! Miert vagy megsertödve, mert ratalaltam, hogy te egy Müslüm Arschficker vagy? Draga az orabered, miert mi vagy te egy kurva? Most döntsük mar el, kurva vagy , vagy homokos, habar teljesen mindegy mert egy kalap;-))))) Vagy tenyleg egy Erstklassiger Hotelban folytatod a mesterseged? Majd fizetik a Freierek, ne aggodjal de ahhoz szet kell raknod a büdös Votzedat rendesen.
libellle
@Rejtö Jenö: super 007 most rajtam a sor. Az ügyvédem már megkereste a Propeller platformját.
Rejtö Jenö
@libellle: Scheiße nehez lehetett az ügyvedednek megkeresni a Propeller platformjat. Ehhez nem kell senkinek Hackernek lennie. Annyit megmondhatsz mar most az ügyvedednek hogy Berlinben barmikor megtalal. Teged pedig varunk, ha kell akar szemelyesen! Nem veszed eszre hogy csorog a nyalad es folyik az orrod, töröld mar le vazeg, hogy nezel ki?
libellle
@Rejtö Jenö: Tudod a megkeresés az hivatalos. De, nem értem ha te 007 és FBI super agentja vagy akkor ilyen kicsiségeket kellene tudnod. Na látod pont ezert kell a super Hotel mert mi utaznánk az ország déli részéröl. Miutan ilyen sensationelle agent vagy ismered a törvényeket. Ezért tudod, hogy ebben az esetben milyen módja van egy pernek. Kinyomtattam az összes hozzábüfögésedet nem csak azokat amiket nekem irtál. Az ügyvédem ugy vélekedik, hogy vagy a Justizvollzuganstalt "vendége " vagy, vagy pedig az egyik Psychiatrische Klinika zártosztályan tengeted életedet.
Rejtö Jenö
@libellle: ne keverd bele a nemetet Odonata, mert hatalmas hülyesegek jönnek ki belöle. Maradj ugy ahogy vagy hülyen es Ödipusz-komplexusoddal együtt. Sajnalatra melto lakossaga vagytok a nagy Pannonianak. Remelem Orban kiszivja a vereteket is;-))))), mert kihasznalja hogy ilyen buta egy nemzet vagytok (tiszt. a kiv.) HH

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.