Orbán Viktor miniszterelnök arra kérte kedden az Ukrajnában élő magyarokat, hogy feltétlenül vegyenek részt a hétvégi ukrajnai önkormányzati választásokon, és adják le voksaikat a magyar listákra.

Fontos, hogy a magyarok kellő súllyal, tekintéllyel és jó minőségben legyenek képviselve az önkormányzatokban – mondta a kormányfő újságíróknak, miután Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökével tárgyalt az Országházban.

Orbán "döntő jelentőségű" dolgot kért az ukrajnai magyaroktól

Orbán Viktor azokat a magyarokat is buzdította a választási részvételre, akik Ukrajnából Magyarországra jöttek, itt élnek, tanulnak vagy dolgoznak, de joguk van szavazni Ukrajnában.

A miniszterelnök hangsúlyozta: Ukrajna átalakulófélben van, és "egy átalakulófélben lévő országban minden választásnak nagy jelentősége, esetenként döntő jelentősége lehet". Szerinte ilyen választás lesz a hétvégén esedékes önkormányzati voksolás is.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
baszki a képen látszik két mikrofon is:
A lepkecsattogtatós M1 és a földgolyó-antigravitációs Echo tévé.
ASSSSZTAKUUUURVAAAA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
"Mindenki hozzon magával még egy..."...ukrán katonát !
DR Eric CARTMEN
A püffedt pávatáncos megint beleugat a kinti magyarok dolgába. Eddig ahol ezt tette csak ráfaragtak . Az ukrajnai magyarok is jobban tennék ha az eszükre hallgatnának, és elzavarnák a szotyi köpködő géniuszt a környékről, amíg nem késő.
papa.49
@pbalage: Ezt is csupán lopta, ez se az ő ötlete volt eredetileg)))))))))))))
Desischado
Mi van talán már újabb választási csalásra készül! Ennek mindenbe bele kell ugatni?!
papa.49
@Desischado: Ott még nem gyűlölik eléggé egymást azok az emberek akik több száz éve élnek egymás mellett békében, hát ő tesz róla, hogy ott is a gyűlölet legyen az emberek között...
Desischado
@papa.49: Az biztos! Ahova ez a patkány beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad! (elnézést a patkányoktól a hasonlatért!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.