Az Átlátszó Blog írta meg: az egyik Facebook-csoport legszívesebben kivégezné Orbán Viktort. Sőt mi több: ennek a DK-s Niedermüller Péter is a tagja. Azóta a DK határozottan visszautasította, hogy bármi közük lenne az egészhez és politikusuk tagságát azzal magyarázták, hogy tudtán kívül vették fel a csoportba. A köztévé riportere erre az ügyre próbált rákérdezni, de nem tette zsebre, amit Vadaitól kapott. Íme!

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tehát egy kizárt sértődött [email protected] keveri a [email protected]!!!

Écsi Antal ott fenn az fb. hozzászólásoknál. Neked meg tuti nőhiányod van, dehogy gyerekszobád nem volt az fix. Mekkora bunkó vagy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nemkati: Akkor ez megint csak a szokásos arogáns fideszes pampogás igaz? :)
nemkati
@Hellcat: Ja. A szokásos szálka-gerenda. Bár, itt még szálka sincs a DK-nál, csak ezt a lajkájmédia nem látja a gerendától. :DD
Hellcat
@nemkati: A fitymasz 1 dologtól tuti nem fél...és az az özönvíz...vagy 200 bárkát tudnak csinálni a gerendáikból most már biztos...jut hely az össze havernak rokonnak tuti.
prime777
Vadai szerintem jól rendezte le az ügyet.Egyszerűen az emberbe felmegy a pumpa,mert ahol csak lehet minden kis piti üggyel próbálnak gáncsoskodni,még a saját táborban a nagy balhék tucatjáról semmi vita.Sőt.
Hogyan reagáljon valaki erre másképpen?
Próbálna meg a riporternő valakinek így bekérdezni fideszéknél.Másnap egy tescoban dolgozna a drága.Ennyi az egész sztori.Erről szól ez.
Szolgalelkekkel van tele az ország akik anyagi jólétük és kellemes munkavégzésük miatt csinálják azt amit.Hatalmas a felelőssége minden egyes embernek aki ebben "így-úgy" részt vesz.Mutyi-ország van.
Valaki említette Vadait meg Morvait,hogy jó nők.
Egyet kell értsek ezzel.Persze a smink vagy a ruha sokat dob rajtuk,de korukhoz képest dekoratív,vonzó nők.Morvainak viszont az eszével nagy bajok vannak.
Lepényleső
A kellő információ nélkül mennyire másként hat egy kérdés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. February 19., 17:32
Ezen a gyönyörű helyen nyaral Gesztesi Panka – fotó
Szórakozás - 2020. February 19., 17:24
Súlyos büntetést kapott a királynőtől Meghan