Továbbra is rejtélyes annak a kisfiúnak az esete, akit még hétfőn találtak Miskolcon, egy panelház előtt. Az anya már úgy tudni, megvan, ám amikor a rendőrség telefonon hívta, hirtelen megszakadt a vonal.

A 2,5 éves fiú egy szót sem szól, a nevét sem tudja, egyetlen ismertetőjele a ruhája. Szülei, noha a gyerek fényképe néhány nap alatt bejárta a sajtót, azóta sem jelentkeztek érte.

Megtalálásakor a kisfiú a földön üldögélt és sírt. Nem volt különösebben alultáplált, sem elhanyagolt, ruházata is rendben volt. A Blikk szerint egyetlen különös dolgot találtak csak rajta: testén sehol nem volt oltási heg.

Megvan az anya?

A TV2 reggel már azt közölte, megtalálták a kisfiú anyját, akivel a rendőrök fel is vették a kapcsolatot, felhívták telefonon. Néhány másodpercig tudtak beszélni, aztán megszakadt a vonal.

Janasóczki Attila, megyei rendőrségi szóvivő a Tények Reggelben azt mondta, lakossági bejelentés állapították meg a kisfiú személyazonosságát. Néhány másodpercig tudtak beszélni az anyával, majd megszakadt a vonal. Túl sokat nem tudtak meg, így azt sem, milyen a családi háttér, miért és hogyan tűnhetett el a kisgyerek. A kisfiú jelenleg is a megyei kórházban van.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

christike
Mostmár én is úgy vagyok, hogy inkább kivárom , mi is lesz a nyomozás eredménye, . A kisgyermek a legjobb helyen van jelenleg / azért nem ártana fokozottan őrizni / , de a rendőrség nyilván teszi a dolgát)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@JAJMÁR: Én is valami nagyon rossztól félek. Mindenesetre nem kéne az anyát elítélni, amíg nem tudjuk, mi történt.
nemkati
Na, alakul a történet, ha nem is a legjobban. :(
Mobil123
Tündéri gyerkőc . Remélem az "anyát" egy életre megtanítják hogy kell egy gyerekkel bánni.
verőce21
@JAJMÁR: (16:31) Igen, arra is gondoltam! De pontosan leírtam, és utánam még kétszer is beírtál tegnap este, olvastad. :)
JAJMÁR
@verőce21: 19:28 Ja, arra "is", hát ez az! Nem, te nem erre utaltál ott :)

De akár igaz "is" lehetett volna bármelyik, mégse talált egyik se. Az élet írja mindig a legmeglepőbb történeteket.
verőce21
@JAJMÁR: (19:44) Akkor jól eltaláltuk szarva közt a tőgyét! De én legalább a "pozitívabb" gondolkodásút toltam! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.