Zuglóban mondjuk az ország egyik legjobb középiskolája rohad szét éppen, de az ugye hol van ahhoz képest, hogy a sportért felelős államtitkár szerint elodázhatatlan a dunaújvárosi kézilabdacsarnok felújítása. Még szerencse, hogy nem a focistadion!

Szabó Tünde erről szerdai látogatásán beszélt, amelynek során a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia két vezetője, Szemenyei István ügyvezető és Radulovics Bojana igazgató társaságában megtekintette a felújítás előtt álló tornacsarnokot, az új gyepszőnyeggel ellátott stadiont és a kézilabdacsarnokot.

A dunaújvárosi kézilabdaklub honlapján olvasható beszámoló szerint Szabó Tünde kifejtette: a helyszíni tapasztalatok még inkább megerősítették abban, hogy a csarnok felújítása elodázhatatlan, szakmailag indokolt és megfelelően előkészített. Az államtitkár elmondta, azon fog dolgozni, hogy minél gyorsabban kormányzati döntés szülessen, és elkezdődhessen a kivitelezés. Hozzátette ugyanakkor, hogy határidőkről még korai lenne nyilatkozni.

Szemenyei István kiemelte, hogy a beruházásnak köszönhetően új felületek is születnének, amiből a kézilabdán kívül profitálna a röplabda és a futsal is, valamint koncert- és kiállítótérhez is jutna a város.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.