Miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a Norvág Civil Alapot működtető Ökotárs Alapítvány ellen, az RTL Klub Híradója megkereste Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy mondja el, mit gondol az általa kezdeményezett botrány lezárulásáról.

Lázár János a kérdésre  azt válaszolta, hogy a NAV bűncselekmény hiányát megállapító vizsgálata ellenére továbbra is meggyőződése, hogy az Ökotárs törvénytelenül végzi a tevékenységét, a pénzeket pedig diszkriminatívan, ugyanannak a körnek juttatja el.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Na, akkor itt lesz az első kihívás Tállai Bandusnak, hogy mint újdonsült telepített NAV elnök, hogyan, mennyire tudja támogatni Lázár meggyőződését...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@zöldszem: Mifelénk informatikai oktatással foglalkoztak réges régen. De azóta úgy néz ki sokat változott a "profiljuk".
Desischado
@zöldszem: Ez az! Ezt mondom én is állandóan! A jobbik még kutyább lenne a fidesznél is!
És érthető lézer vagdalkozása. Képzeljétek el, milyen keserves lehet a rablóbandának, hogy ezt a pénzt nem tudják ellopni! Ebbe szinte belezöldülnek!
human
@Desischado: Szerintem itt nem a pénzről van szó. Te tudsz még olyan féket, ellensúlyt mondani ami nem civil szervezet,hanem állami felügyelet és hatékonyan felderít bármit a fideszes mutyikból? Nekik ez fáj, hogy a civilek azon tudnak dolgozni, hogy felderítsék a visszaéléseket. Komoly munkát végeznek. Szerződések százait nézik át, számolnak, megnézik, hogy szakmailag igazolható-e a költség és feljelentenek, ha visszásságot látnak. Ezt az állam is el tudta látni valamikor úgy ahogy. Mostanra ez megszűnt. Vagy ha te úgy éreznéd, hogy egy állami szerv részéről visszaéltek az adataiddal kihez fordulnál most inkább? Egy állami szervhez vagy egy civil jogvédőhöz? Úgyhogy ezek a szervezetek több, mint szálkák a kormány szemében.
Fradigege
Ezzel a NAV-val nagyon sok a probléma. A NAV helyében megvizsgálnám a bekóstolás után, Hódmezővásárhely önkormányzata miért és hogyan adósodott el Lézer Jancsi regnálása alatt. Amit aztán a "nagy" zsírmore mentett meg adófizető állampolgáraink terhére. Ez a probléma a NAV-val.
vitriol
lázár már néhányszor saját magát is meghazudtolta, ebből ő nem csinál etikai kérdést
Desischado
@human: Persze, hogy egy civil szervezethez fordulnék! Igazad van, ez fáj nekik, de hidd el, az is, hogy nem tudják ezt a pénzt ellopni! És nem csak fáj, hanem szerintem tartanak attól, hogy a civilek felderítenek valami olyan ordas dolgot, - mondjuk, van bőven! - amibe belebuknak! Adnák az égiek, hogy igazam legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.