Három hónappal meghosszabbította a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajos zenész és társa előzetes letartóztatását az illetékes járási ügyészség indítványára csütörtökön a Budaörsi Járásbíróság nyomozási bírája – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel.

Gyugyi Csilla tájékoztatása szerint a mostani, nem jogerős döntés alapján mindkét gyanúsítottnak legalább 2016. január 24-éig előzetesben kell maradnia.

A járásbíróság szeptember 24-én rendelte el egy hónapra a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész és két társa (közöttük a zenész felesége) előzetes letartóztatását, majd fellebbezésük nyomán október 2-án a Budapest Környéki Törvényszék megszüntette a feleség elleni kényszerintézkedést, és elrendelte szabadlábra helyezését, mert esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja.

Az ügyben érintett Galambos Lajos és a harmadik gyanúsított esetében helybenhagyták az elsőfokú bíróság végzését, így ők előzetesben maradtak, illetve a csütörtöki, nem jogerős határozat szerint maradnak is január 24-éig.

Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsítottak egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edes Agota
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szeparepa-
Nem ártana azt is nyilvánosságra hozni hogy MIÉRT? Hogy mivel indokolják a meghosszabbítást. Összebeszélés, tanuk befolyásolása, bizonyíték eltűntetés, hamisítás, a vizsgálat megnehezítése, szabotálása NEM LEHET MÁR, mivel a felesége szabadlábon van és vígan meg tudja tenni helyette és nélküle is ha akarja... Szökés elrejtőzés marad még. Ismert emberként, családosként, hatalmas ingatlan vagyonnal, nem lesz olyan hülye hogy szökjön és vagy elrejtőzzön. MI TEHÁT A KONKRÉT OK??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.