Erről a Fidesz újdonsült frakcióvezetője a honvédelmi bizottság ülésén osztotta meg gondolatait. Az ülés apropóját az adta, hogy néhány napja derült ki: van olyan Facebook-csoport, ami Orbán Viktor megölésére buzdít.

Az atv.hu beszámolója szerint Kósa Lajos úgy véli, a netes zaklatók többsége fiatal, akiket a közösségi oldal blokkolásával lehet a legjobban büntetni. 

Kósa később a csatorna Egyenes Beszéd című műsorában arról is beszélt, fontos átgondolni a szabályozási lehetőségeket, hiszen különösen a fiatalok körében elképesztő méreteket öltött a zaklatás tényét kimerítő viselkedés és kommunikáció. Sőt: a fideszes politikus azt is elmondta, hogy gyakran visszaélnek az ismert közéleti szereplők neveivel, ő például rendszeresen kap kamu leveleket Kálmán Olga nevében.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az eutanázián nem gondolkodtál még?? Anyádat korlátozd, mikor a forró olajban úszik veled 200 méter háton!!Gondolom, ha nem Orbán lenne a célszemély, te magad is a buzdítok között lennél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Horizont: Szia! :-) Ritkán nézek be, leszokóban vagyok a netről igaz nem nagyon sikerül. Elveszi az időt a kreativitásomtól! De látom vannak új nevek is, zajlik az élet! :-))
perfekt
@varrólány: Szép napot.Egyet értek,azzal,hogy nem a NET,a legfontosabb.De, sokaknak ad segítséget,nem-csak a napi milliónyi esemény megismeréséhez--hanem tágra nyit minden kaput,számunkra ismeretlen-keresésére-s annak befogadására.Az is igaz,hogy,az emberek,napi gondjainak megoldását nem biztosítja.Az egy nagyon-fontos ,és nehéz teher,az emberek többségén--megoldásért kiállt!--már jó régen!
Szeparepa-
Kósa Lajos használatot kéne már korlátozni és elhelyezni azt az idióta barom hazaárulót oda ahová való: életfogytig börtönbe...
vitriol
@egyvandor: pont úgy, ahogy a többi fideszes!
Feraj49
Az embereknek jelen helyzetben nagyon nagy szükségük van,hogy kipanaszkodhassák magukat,kiadják a haragot magukból.Ha a harag az emberekben marad,az előbb-utóbb "kirobban " belőlük. Akkor már a "gyűlölet" veszi át az embereken a hatalmat.És az "irgalom' eltűnik a szívekből.Ha elveszed az emberek szólásszabadságát,szabad vélemény nyilvánítás jogát,akkor Lajos neked sem lesz "irgalom" ! Most akkor melyik a jobb.Cselekedj úgy mintha ember lennél.Mi tennél ha Te sem szólhatnál szabadon ? Adj mindig annyit az embereknek,amennyit magadnak is adnál.Elsősorban NYUGALMAT.
amaramaistanna
Idézem Konok Pétert: "Kósa Lajos korlátozná a Facebookot, mert "gyakran visszaélnek az ismert közéleti szereplők neveivel, ő például rendszeresen kap kamu leveleket Kálmán Olga nevében."
Nos, én rendszeresen kapok kamu leveleket bizonyos Orbán Viktortól, aki - sajátos módon - ráadásul az én nevemben írja ezeket, és még a kézbesítést is én fizetem. Őt például szívesen korlátoznám ebben. Szigorúan civilizált, büntetés-végrehajtási körülmények között, heti egy látogatást engedélyezve..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.