Úgy döntöttem, bearanyozom a blogra tévedők napját. Félő, hogy kevés emberhez jut el az üzenet, ezért ezennel közkincset szórok a jóra éhezők közé. Ímehogy: A két közleményt az MTI Országos Sajtószolgálata adta közre. Csak azt szeretném elmesélni (nem tudom, miről jutott eszembe, de ha már, akkor elmondom), hogy van nekem egy idős, bőven kilencven év feletti férfi ismerősöm. Amikor ez az ismerősöm elkezdte a borítékokra (fiatalabbak kedvéért: a boríték általában postán jön, van benne egy papír és azon betűk) ráírni: FONTOS!, akkor a családja kezdett aggódni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa-
Szégyenország orbanisztán abszurdiszátn... és annyira idióták hogy észre sem veszik magukat, hanem azt képzelik ez így a tuti... ezért tart itt ez a nyomorult nép, mert mindig hemzsegtek köztünk ezek a féle baromállatok... ezért lehet egy főbarom és birkanyája hatalmon... nem tudom létezik-e a bolygón nálunk szégyenletesebb nemzet...
Csizmás Kond
...szerintem csak sok olyan bélyegük volt aminek kezdett lejárni a szavatossága...
Butautáló
@Szeparepa-: Ha az általad felsorolt szempontokat nézzük...nincs!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.