A "kommunista luxusnyugdíjak" megvonását, az állambiztonsági múlt teljes feltárását és a kommunista vezetők elszámoltatását szorgalmazta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Novák Előd Jobbik-alelnök.

Az ellenzéki politikus Pongrátz Gergely Corvin közi főparancsnok szobra előtt azt mondta, ezekre a lépésekre a következő időszakban az Országgyűlésben is nagy hangsúlyt akarnak fektetni és szeretnék rákényszeríteni a Fideszt, hogy álljon a kezdeményezések mögé. Kifejtette, az állambiztonsági múlt teljes feltárását követelik különös tekintettel az ügynöklistákra, valamint a 2060-ig titkosított mágnesszalagokra.

Emellett szeretnék elszámoltatni a kommunista vezetőket is, és kitiltanák őket a közéletből, a "kommunista luxusnyugdíjakat" pedig megvonnák. Megjegyezte, bár korábban pótlékokat már vontak meg, ez "vajmi kevés". Novák Előd tájékoztatása szerint akkor szeretnék újra benyújtani az erről szóló törvényjavaslatot, ha a Fidesz nyitottságot mutat rá, hozzáfűzte ugyanakkor, hogy az lenne a legjobb, ha a nagyobbik kormánypárt az élére állna a kezdeményezésnek és saját maga nyújtaná be a javaslatot.

A sajtótájékoztató előtt Novák Előd és Pongrátz András 1956-os szabadságharcos megkoszorúzta Pongrátz Gergely szobrát.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@namihami: mert neünk ilyen hősökre futja
vonotok
@zöldszem: Köszönöm a bölcs gondolatokat.
Szeparepa-
Lassan szimpatikus lesz a kommunista szó, hogy ilyen hazaáruló náci féreg söpredéke szajkózza, mint negatív szót, egészen megszépül...
Toby
Az ám a helyzet, hogy ma, a kondában, több volt Mszmp-s van, mint az összes többi pártban, amennyiben megvonnák a "luxusnyugdíjakat" ( hülye ez a novák emőke, hisz Biszkunak is 240.000 a nuygdíja, volt miniszter létére, amíg egy harrach-idióta-debil péternek 214.000 ! )
akkor a konda, akár az önkormányzatokon keresztül, akár főhatőségokon kereszutül, újabb "munkahelseket" létesítene, kifejezetten a megvont "luxusnyugdíjú" harczostársak megsegítésére, ahogyan azt már most is teszik, tegnap elment nyugiba a narancsbugyis vénasszony, ma már visszafoglalkoztatták nyugdíjasként !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.