Versenyeztetés nélkül kapta meg a harkányi fürdő büféjének a működtetési jogát egy olyan cég, amely igen közeli kapcsolatokat ápol az egyik helyi nagykutyával, név szerint Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselővel – derítette ki az Index

A cég új alapítású, ám ennek ellenére nem egy-két évre, hanem máris öt évre kötött vele mindenféle pályázat nélkül szerződést a harkányi gyógyfürdő. A tulajdonosok között megtalálható Almás Roland szabadszentkirályi fideszes polgármester is.

A fürdő vezetője, Hegyi Ákos szerint a "folyamatos működés" biztosítása érdekében oldották meg a bérlést verseny nélkül, bár több ajánlat is így is eljuthatott a fürdőhöz:

a hozzám hivatalosan eljutott árajánlatok között a különbség olyan mértékű volt, hogy nem adott mérlegelési lehetőséget sem a döntés kialakításában

- írta a vezető, aki arra is válaszolt, hogy miért kellett a céggel öt évre szerződni:

Öt év elegendő egy vállalkozás életében ahhoz, hogy a befektetéseit, igen magas, a nyitáshoz kapcsolódó költségeit (bútorzat, eszközök, személyzet, átalakítás) nem túlzó árakkal, de megfelelő színvonalon és tervezhetően kigazdálkodja (... ) az eddig jellemző 1-2 éves bérleti szerződések ellehetetlenítették, nem nyújtottak megfelelő biztonságot.

Tiffán Zsolt és Almás Roland nem válaszolt a lap kérdéseire.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Az Index-nek igen jó az orra,ha a trágyadombon még képes kiszűrni a bűzt.
JAJMÁR
Így megy ez, ők csak jó tanítványok. Valakinek mégis a tyúkszemére léphettek.
Lepényleső
Az Index-nek igen jó az orra,ha a trágyadombon még képes kiszűrni a bűzt.
Szeparepa-
Van és volt bármi is a fizeSS maffia történetében, ami nem bűzlött és nem bűzlik? Nem nagyon tudok róla...
Tényfeltáró
@Clavigo: A bűz epicentruma a felcsúti árnyékszék.
solidedge
Lopni tudni kell. Ebben a Fidesz verhetetlen. 2010 előtt az MSZP-s ilyen esetben már előzetesben várta sorsának jobbra fordulását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.