2011 óta 267 milliárd forintot toltak csapatsportokba a társaságiadó-támogatás révén (ami a miniszterelnök állítása ellenére igenis közpénz), ezen kívül 2012 óta megháromszorozódott a költségvetésből a sporttámogatásokra fordított összeg, csak idén 227 milliárdot fordítottak erre a célra. Természetesen e pénzek jelentős részét a miniszterelnök legfőbb hobbija, a foci kapta meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának a közlése szerint 2011 óta eddig 267 milliárd forintot toltak csapatsportokba a társaságiadó-támogatás révén. A kedvezményezettek a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong csapatai közül kerülnek ki. Korábban már részletesen foglalkoztunk vele (itt és itt) hogy a tao igenis közpénznek minősül. Ráadásul, ha a tao elosztását megnézzük a labdarúgáson belül, akkor láthatjuk, hogy a „nagy múltú” Felcsút a legnagyobb kedvezményezett. Minden évben nagyságrendekkel több pénzt kapnak a támogatóktól, mint más klubok. Az talán még dicsérendő lenne,...

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Indítványozom napirend előtti felszólalásban,hogy a közpénzen felépített fűthető gyepszőnyeggel ellátott stadionok éjjelente hajléktalan szállókként legyenek hasznosítva.
Felfázni legkönyebben alúlról lehet.
Mondjuk, ráfázni is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
Addig örüljünk, amíg orbán viktor nem kezdi el váltogatni a hobbijait!
karma1
@agnes200: En inkabb orulnek neki, ha pl. atvaltana a belyeg- vagy szalveta gyujtesre...Igaz, akkor meg a Kek Mauritiust hajhaszna...
Miota lett ennyire finnyas? Nem mindegy, hogy mangalizameszarossal hol kopkodeik egyutt a szotyit?
bakegya
Mondtam én még időben,nem lesz annak jó vége,ha valaki ennyire pálinkával,borral,zsír-disznósággal tömi és még tömjénezi is "a magyar zembereket"!!!MUNKAHELY, normális kiegyensúlyozott szociális rendszer,egészségvédelem pedig sehol.MIBŐL ÉS HOL SPORTOLHATNA A SZEGÉNY EMBEREK TÖMEGE-
2010 óta,simlicska módszerrel,az UTOLSÓ NÉGY KRAJCÁR IS AZ orbán-mészáros miniszterelnöki páholyba van befektetve!!!-a teknősnek ezért felelnie kell.A fideSS ORBÁNPEREPUTTY SZERENCSE-JÁTSZÓTERÉT, KERÍTGETJÜK,TAKARGATJUK MAGYARORSZÁGON!!!
gibgab
"A hazai sportfinanszírozás, s azon belül a TAO-rendszer átláthatatlan és informális. Nehezen ellenőrizhető, hogy ki és miért kapott pénzt, pláne kitől mennyit. A korrupcióellenes szervezet, a Transparency International Magyarország által a témában készített, csütörtökön bemutatott tanulmánya szerint a programban bőven fellelhető a korrupció és a visszaélés."
nol.hu/belfold/a-hazai-sportfinanszirozas-egy-sotet-mely-verem-1570761
Olvasásra ajánlom.
papa.49
Akár mit mond a hazugovics EZ A PÉNZ IS KÖZPÉNZ, ÉS MINT ILYEN AZ ÁLLAMHÁZTARTÁSBA KELLENE KERÜLNIE, NEM VALAMELYIK ,,GARINCSA,,KLUBHOZ, SZÁMOLATLANUL!!!
bakegya
@papa.49: de hát erre lett kitalálva az egész rendszar váltás-nyóc évig pejeltek rajta (a balatoni fideSS villában)szó szerint,aki nem állt be a csapatba az örökre le lett írva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.