Mellkasi sérüléseket szenvedett, kúszva menekült az a férfi, akit gumilövedékes fegyverrel lőttek mellkason még szerda este – írja a Blikk.

A lövés a Fradi korábbi biztonsági főnöke, Sz. Ferenc otthonában dördült el, a golyó pedig F. Pált találta el.

A lap információi szerint F. Pál lett az utódja Sz. Ferencnek, ezért nem szívelték egymást. Korábban jó kapcsolatot ápoltak, viszonyuk baráti volt egészen Sz. kirúgásáig.

Egy szurkolói csoport információi szerint véletlenül összefutottak egy benzinkútnál, ahol összeszólalkoztak, de Sz. Ferenc sietve elhagyta a helyszínt. Kedd este F. megjelent Sz. lakásánál, ahol dulakodni kezdtek, majd előkerült Sz. Ferenc gumilövedékkel megtöltött lőfegyvere is, ami elsült.

A lövedék F. Pált a szíve alatt pár centivel találta el és a testébe fúródott. A sérültet mentő vitte kórházba, ahol megműtötték, pár napon belül azonban vélhetően hazatérhet.

2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben – ezt már az Országos Rendőr-főkapitányság közölte a Blikkel. A rendőrség hozzátette, hogy kihallgatták a sértettet és a lakásban a bűncselekmény idején tartózkodó másik két személyt is.

A vallomások komoly ellentmondásokat tartalmaznak, amelyeket a felderítés során megpróbálnak feloldani.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, pici ferikem, nem kell am felni, akarhogy is elsult az a franya fegyver a kezedben, orbanpapi majd ebbol a sz@rbol is kimos...De legalabb nem hazudtoltad meg gyilkos mivoltodat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@perfekt: Folyt.: Nem hagyott nyugodni a gondolat, kissé utánanéztem az általad interpretált hírnek, és a következő részleteket sikerült tényszerűen kiderítenem: a 2009-es arashai békeszerződés záradékában a bujumburai kormány szigorúan rögzíti, hogy Burundi - mint a világ legszegényebb országa - sportcélokra egyetlen centet sem költhet, a reprezentációs feladatokra a mindenkori kormánytagok kötelesek nemzeti válogatottként szerepelni, így fordulhatott elő a népjóléti miniszter a kézilabda- és a labdarúgó csapatban kapusként szerepel, a kosárlabda válogatottban ő dobja a büntetőket...:-)
perfekt
@eugen4402: Szép napot.Köszönet az áldozatos felderítésedért, és a számomra egzotikusnak tűnő ország, sporttörvényeivel kapcsolatos belső életének, bemutatásáért) Minő nagyszerű dolog az,hogy az ottani honatyákat biztosítják a mozgást, a sportolást.Lelki szemeimmel látom,amint Fónagy Jani bá,vagy mondjuk Semjén Zsolti ücsörög a kosárlabda gyűrűben,és kapkodja a labdákat, felváltva persze.Mert nálunk még ez is előfordulhat,sőt még annak az ellentettje is.:) Ja hogy a kapus miért lő?jó kérdés,persze mindent én sem tudhatok:)
eugen4402
@perfekt: Viszont kívánok szép napot. Egy elvi kérdés tisztázása még alapvetően fontos lenne a korrekt véleményalkotáshoz. Nevezetesen arról van szó, hogy a kosárlabda kapus nem csücsülhet bele a gyűrűbe, mert egyrészt ab ovo kizárja, hogy az ellenfél pontot szerezzen, másrészt viszont - ahogy soroltad a példákat - meglehetősen groteszk látványt nyújtanának, netán némi presztízs-vesztéssel járna. Mi lenne, ha egy kézzel a palánkba kapaszkodva látnák el feladatukat?
Hogy a kapusok miért lövöldöznek?... Breivik miért lövöldözött? Lassan mindenki megőrül?
perfekt
@eugen4402: Tisztáztuk,az elvi kérdést.Mivel ebben a sportban nincs kapu, így kapus sem lehet:) Mivel én nem vagyok,konzervatív,sőt az újra affinitásom van--ráadásul vizuális is--sírok a röhögéstől nagyon jó -:-)))Egy kézzel a palánkon csimpaszkodva--óriási :)).Na, itt én megállok ,mert az Breivik az egy másik történet.
.
tökéletlen és csodátlan
Ezeket az arcokat, ecsém...
Magyarország szeretlek.
Nem!
Mostanra ez a két réteg (fehérgalléros tanult parasztok, meg az edzőtermekben farizomra gyúró tanulatlan parasztok) megfojtottak, megbénítottak egy egész országot.
Én az UE helyében 1, azaz egy évre megvonnék minden támogatást ettől az országtól, és rögtön kiderülne, hogy mi folyik itt valójában, és rögtön egymás nyakának ugranának azok, akik a köztévében annyira szeretik egymást.
Épülnek, szépülnek a közterek, meg a villamoshálózat?
Ki a f@szt érdekel, miközben szegényedünk, fogyóban vagyunk, elszigetelődünk egymástól, és mindenkiben - köztük a saját családtagjainkban is - ellenséget látunk?
Egy példa: Én vótam luxusnyaralni, és vótam sátorozni, elmondjam, hogy hol gyűjtöttem be egy egész életre szóló élményt (ami megmosolyogtat, ha csak rágondolok), és hova nem mennék (nem is megyek!) soha többé?
Nem mondom el.Találd ki.
Magyarországot szeretem, de ezt az urizáló (csaló, lopó, hazug) dzsentri sz@rrá vált hideg-rideg-elidegenedett "szép új világot", nem!
nezelodo
Na basszus, ezeknek is van gumilövedékes... Pedig biztos nem a Fletó emberei! Lehet. hogy náluk is elkezdődött, mint kommunista mozgalomban volt, és egymást irtják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.