Több mint 1100 doboz csempészett cigarettát találtak egy fehérgyarmati házban és az udvari vécében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei – tájékoztatta a hatóság vám- és jövedéki szóvivője vasárnap az MTI-t.

Suller György Attila közölte: a pénzügyőrök gyanúsan viselkedő emberekre lettek figyelmesek az ingatlan előtt, ezért igazoltatták őket, majd úgy döntöttek, hogy ellenőrzik a házat. Egy szekrényben, valamint a ház mögötti kerti vécében összesen 1129 doboz ukrán eredetű, magyar adójegy nélküli csempészcigarettát találtak. A pénzügyőrök az 1,1 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és az elkövető ellen orgazdaság gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

A szóvivő hozzátette: a NAV talált már cigarettát földbe ásva, szénporban, baromfiudvarban elrejtve is. A depókban összegyűjtött dohányterméket az elkövetők továbbszállítják az ország más részeibe, valamint az Európai Unió más tagállamaiba, ahol aluljárókban, piacokon, közlekedési csomópontokban próbálják értékesíteni. A NAV idén már 14 ezer esetben összesen 40 millió szál cigarettát foglalt le.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Viszont 37496 esetben NEM talaltak meg 2780 karton, azaz 27800 doboz cigarettat a csempeszek es a vasarlok legnagyobb oromere es megelegedesere...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Nagy élvezet lehet azt a cigit is szívni, amit a ßarszag úgy rendesen átjárt már. Egészségére!!
petike
@lampa laz: Celofánba van csomagolva, ha kibontják semmi nem érzik rajta.
De itt is csak a kishalakat kergetik.
lampa laz
@petike: szerencsére nem élek vele, de ezek után biztos nem is szoknák rá.
Mézike
Jesszus! de büdös lehet! :-)))
mellesleg érezhető a cigi nuku. :-(
Legtöbben átállnak a töltésre. nekem még nem sikerült egy normális cigit betölteni. :-)
Fradigege
Trafik mutyi. A cigi ára eu színvonal. A minimálbér nem eu színvonal. Nem vagyok disznóhús ellenes, de zsír ugyanolyan brutális.+az alkohol+a föld mutyi hatalommal+a privatizáció+tönkre tenni az Ikarus-t(ugyebár szélesgábor)+tarsolycsaba+mészáros&mészároskft+Poltpotpéter+közmunka+stadionok vs. egészségügy...krv anyd...kpjátok b...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.