Egy svájci repülési szakportál szerint felfegyverzett orosz harci gépek repültek át Magyarország fölött - hívta fel a figyelmet a Párbeszéd Magyarországért közleményében.

A párt az alábbit írta:

Bizonyított tény, hogy az orosz gépek Szíriában nem(csak) az embertelen Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet hadseregét, hanem a velük szembenálló csapatokat is bombázzák, így hozzájárulva az Iszlám Állam sikereihez.

Ha az oroszoknak valóban légtérhasználati hozzájárulást adtak, akkor Orbánék közvetve a világ legveszélyesebb terrorszervezetét támogatják. Ha pedig a putyini légierő engedély nélkül használja egy NATO-tagállam légterét, annak beláthatatlan következményei lehetnek.

A PM felszólítja Orbán Viktort és Simicskó István honvédelmi minisztert, hogy azonnal adjanak teljes körű tájékoztatást és magyarázatot, hogy az orosz hadsereghez tartozó légi járművek, mennyi időre és milyen hadművelethez kaptak légtérhasználati engedélyt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Magyarország tökre útba esik Szíria felé! A környező NATO tagállamok területén meg vakond üzemmódban, a föld alatt repültek és így nem használták a légterüket! Boldogságos Frottírköntös az Égben! Honnan ez a sok hülye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eugen4402: A Putyin se nem hülye annyira hogy egy ilyen lépéssel reszkírozza a háborút...
Butautáló
@papa.49: És annyira sem hülye, hogy ekkora logisztikai hibát vétsen! A németek azért vesztették el az angliai csatát mert a gépeiknek oda-vissza át kellett repülniük a csatornát. A maradék üzemanyag erejéig volt idejük a harcra. Ha Göringnek lett volna egy reptere Angliában akkor lehet, hogy most a puliszka legújabb áremelése miatt hőbörögnénk az Ural mögött!
papa.49
@Butautáló: Jól látod, a Putyin elég jó stratéga, kibrusztolta az ukrán balhét is, pedig nem volt könnyű, tulajdonképp most hogy néhány év alatt megreformálta a haderőt, már nem az a ,,szétesett,, hadsereg ami volt kb. 10 éve, és jelentős technikájuk is van már, nem sokban maradnak el az élvonaltól, sőt van olyan egységük is ami mögött mindenki,még az amcsik le vannak maradva...
magyarbakancs
@Butautáló: Vicnek szántam .
Néha nem tudom megállni a kis csipkelődő iróniát.
Butautáló
@magyarbakancs: Értettem az iróniát, helyénvalónak is találom! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.