Nem bír leállni: a pártpolitikától visszavonult, 83 éves Torgyán József volt Kálmán Olga vendége az ATV tegnap esti műsorában.

A Független Kisgazdapárt egykori elnöke – szokásához híven – ismét tett pár meredek állítást. Szerinte van esélyünk Kárpátalja visszaszerzésére, mert, mind mondta: 

Kárpátalja sosem volt az ukránoké, sem az oroszoké, egyedül Kijev a közös velük, mivel mi adtuk a kijevi fejedelmet Álmos vezér személyében 

Torgyán szerint a globalizációval szemben csak úgy lehet védekezni, ha megerősítjük a hazánkat. Elmondta: Magyarország a globalizálódó világban ma már nem tud helytállni.

A volt kisgazda vezér megismételte régi vesszőparipáját is, miszerint Magyarországnak államszövetséget kellene kötnie Lengyelországgal.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ha véletlenül a vérszomjas bolsevikok nem adnák vissza Kárpátalját, akkor tessék visszakövetelni a 16 ezer négyzetkilométernyi Ferenc József-földet, azt a 191 szigetet, ahova nem árt jó meleg alsót felvenni. De abba is lehetne hagyni ezt a revans-őrületet, mert a végén még a Hónalját is elveszíti...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Komolyan azt hittem Kálmán Olga utoljára hívta nemrég egyenesen beszélni ezt a vén kisgazda sztárügyvédet, erre a lengyel választási eredmények miatt ismét ott okoskodott a műsorában. Illetve, csak gondolom, hogy azt csinálta, mert úgy elkapcsoltam Olgástól, torgyánostól, mint a sicc, nézze a bánat, ha kíváncsi még rá!
solidedge
Az is nagy fegyvertény lenne, ha a jelenlegi területünket meg tudnánk tartani. 2010 óta az ország tovább bomlott, belső ellenség támadta meg. Megalakult a Fidesz Fejedelemség 2 millió állampolgárral, ami kiszakadt a környezetéből, magához ragadva a földeket és a gazdaságot. A maradék 8 millió ugyan megtartothatta az állampolgárságát, viszont bele nem szólhat az ország ügyeibe. Egy részük már nyugatra menekült, a többi sorsa pedig attól függ, hogy behódol-e a belső leigázóknak.
Butautáló
Jóska Bátyám! A Te időd lejárt, a gumicsizmás pártoddal együtt! Összefoglalom az életművedet a zárójelek közt! ( ) Ennyi. A legnagyobb hasznot azzal hajtottad, hogy Hofi kurvajó vicceket csinált belőled! Menj, cseréld le a tenalédit...
papa.49
Mi a francnak kell ezt a hibbant faxit meghívni, ha mikrofont lát beindul nála a szófosás))))))))))))
kakaósbögre
„Szociális szempontból nézve az Új Európa legbetegebb közössége: az első Magyarország, aztán jön Olaszország. ”
Adolf Hitler

hagibal.blogspot.hu/2014/11/magyarok-hitler-szemeben-valogatas-az.html
kakaósbögre
"A Szent István-i birodalom a maga ezeresztendős határaival többé nem fog életre kelni. (...) Az ezeréves határ a valóságban sohasem létezett, körös-körül a magyarok csak egyszerűen igényt tartanak minden területre, ahol ez alatt az ezer év alatt valamikor magyarok laktak." Adolf Hitler, 1943. április 22. (in: Hitler hatvannyolc tárgyalása, Magvető, 1983)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.